Крюкову та Занасипам дали помитися

9.07.2009, 09:37 Переглядів: 2 508
Але відключити гарячу воду можуть у будь-який момент.
Від залякувань і відключок – до соціальної реклами. Асоціація зовнішньої реклами Кременчука вирішила допомогти міським комунальним підприємствам і розмістила по місту білборди із простою установкою – «сплати за спожите».
Фото: Дмитрий Бабец

Завдяки активній сплаті боргів за тепло та гарячу воду, мешканці Крюківського району отримали гарячу воду з кранів. Не всі – 34 будинки, у яких борг перед підприємством «Теплоенерго» більший за 50 тисяч гривень, миються «холодною». Прогнозувати, як довго гаряча вода буде у квартирах, ніхто не береться – усе залежить від сплати боргів.

1-2 липня в оселі мешканців Крюкова та Занасипів знову «прийшла» гаряча вода, без якої вони сиділи через великі борги населення комунальному підприємству «Теплоенерго» за опалення та ту ж таки гарячу воду. Воно, у свою чергу, заборгувало перед державною компанією «Газ України» за спожитий газ. За словами директора «Теплоенерго» Дмитра Питулька, останніми місяцями його клієнти погасили 4 з 11 мільйонів заборгованих гривень, і це дало змогу домовитися міській владі із компанією «Газ України» про виділення газу для роботи котелень.

– На даний момент борг нашого підприємства перед ДП «Газ України» складає 7,6 мільйона гривень, – каже Дмитро Питулько, – з яких 6,3 мільйона винне населення. Газ нам виділяють подекадно і залежно від рівня проплат мешканців. Якщо він залишиться високим, то й вода гаряча в оселях буде.

Проте радість від цього блага цивілізації можуть відчувати не всі – із 288 будинків, якими опікується «Теплоенерго», 34 (станом на 7 липня) були без гарячої води через борги мешканців. Віце-мер Микола Порицький наполіг на тому, щоб її не давали у будинки, заборгованість яких перед «Теплоенерго» складає більше 50 тисяч гривень. Переважна їх більшість – на Раківці.



 
Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх