На День незалежності подарували сміття

29.08.2009, 18:53 Переглядів: 2 490
Минулого тижня мешканцям будинку на вул. Красіна, 21 зробили подарунок до Дня незалежності – перенесли у двір сміттєві контейнери..

Тепер їх діти мають гратись біля сміття, а вони самі вибивати за два метри від нього паласи. Та й кому сподобається виходити щодня з дому та бачити сміття, сміття, сміття… Мешканці натякають, що майданчик перенісся не сам по собі, а його перенесли, і кивають у бік власника новенького двоповерхового будинку… Причому це вже не перша спроба видворення сміття, а, як мінімум, третя. Першу яму, вириту під нього, мешканці власноруч закопали вночі. Коли зробили для нього цегляну стінку – люди її розвалили. Цеглу відновили, але цілий шмат стінки вже знову валяється на землі. Хто ж переможе – той, хто хоче жити красиво, чи ті, які хочуть жити по-людськи? Подивимося.

– Цей майданчик перенесли незаконно, – каже в. о. завідувача відділу комунальної гігієни міської санстанції Лариса СТЕЦЕНКО.

– Ми не погоджували цього і ніяких запитів із перенесення до управління ЖКГ міста ніхто не робив. Коли приймали в експлуатацію багатоповерхівку, то погоджували і місце для контейнерного майданчика. За нормами, він має бути розташований не ближче, ніж за 15 метрів від дитячого майданчика, а не там, куди його зараз хтось переніс. 



 
Автор: konstantinov
Теги: сміття
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх