Батареї теплішають

15.10.2009, 21:28 Переглядів: 1 728
Цього року початок опалювального сезону не забарився..
Погріємося!

Із 15 жовтня теплопостачальники починають гріти житлові будинки. Проте якщо у вас не потеплішали батареї цього дня, не панікуйте: на пуск тепла офіційно відведено три дні. КП «Теплоенерго» та «Полтаваобленерго» обіцяють зробити все без затримок.

Відповідно до розпорядження міського голови Миколи Глухова, опалювальний сезон у місті розпочали із 12 жовтня. Цього дня тепло почали подавати у дитсадки та лікарні. Із 15-го потеплішає і в житлових будинках. Теплопостачальники (КП «Теплоенерго» та ВАТ «Полтаваобленерго») запевняють, що проблем із пуском тепла не буде і його подадуть згідно з графіком. Проте офіційно на пуск тепла в усі мікрорайони міста відводиться три дні. Тобто у когось буде тепло в квартирі вже 15 жовтня, а комусь доведеться почекати й до 17 жовтня.

Перед початком опалювального сезону найбільше хвилювалися мешканці Раківки. Адже у цьому районі ремонтували теплотрасу, яка йде від ТЕЦ вагонзаводу. Проте ремонтники разом із комунальними службами виконали свої обіцянки і здали ділянку теплотраси у строк, до початку опалювального сезону. Із 12 жовтня мешканцям Раківки подали довгоочікувану гарячу воду, а з 15 жовтня почнуть подавати тепло. Зарити розкопану теплотрасу будівельники обіцяють до кінця цього тижня, повідомив «Телеграфу» Анатолій Кичигін, головний інженер КП «Теплоенерго» (підприємства, яке обслуговує Крюків і Раківку).

Планувалося, що до початку опалювального сезону розпочнеться реконструкція ще одного об‘єкта КП «Теплоенерго» - котельні мікрорайону №17. Кошти на ці роботи очікували із Держбюджету. Погано, що вони так і не надійшли. Однак без лиха добра не буває: у квартирах мешканців Крюкова опалення буде вчасно. Якби розпочалася реконструкція, їм би затримали пуск тепла.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх