«Візит» змінив телеканали

1.11.2007, 15:11 Переглядів: 3 314
З першого листопада кременчуцька телекомпанія «Візит» змінює програмне наповнення у власній мережі..

Як розповів заступник директора телекомпанії Микола Верменич, відповідно до програмного наповнення зміняться назви пакетів телепрограм, а також їх вартість.
Другий пакет телепрограм матиме назву «Універсальна програмна послуга» та складається з 15 телеканалів, замість 10, які були раніше. Цей пакет складатиметься виключно з вітчизняних мовників.
Розмір щомісячної абонентської плати складатиме 10 грн. 20 коп.
У пакет входять такі канали: УТ-1, 1+1, 5-й канал, ICTV, Новий канал, «Інтер», СТБ, «Україна»,» Тоніс», НТН, ТЕТ, К1, М1, «Лтава», «Візит».
Якщо ви бажаєте і надалі дивитися російські телеканали, то вам слід мати третій пакет телепрограм, який матиме назву «Соціальний», та складається з 42 телеканалів, замість 35, які були раніше. Він складатиметься з вітчизняних та іноземних мовників.
Розмір щомісячної абонентської плати складатиме 22 грн. 20 коп.
У пакет входять такі канали: Первый канал-Всемирная сеть, НТВ-мир, РТР, РБК, Вести, УТ-1, 1+1, 5-й канал, ICTV, «Новий канал», «Інтер», СТБ, «Україна», «Тоніс», НТН, ТЕТ, К1, М1, «Лтава», «Візит», «Рада», «Теленяня», OTV Music, Меню ТВ, MTV музыкальный, Беларусь ТВ, «Страна советов», «Киевская Русь», «Культура», ТРК «Киев», Мегаспорт, BBC World, 24 Док, CNL, RU.Musik, Enter-фильм, Новини 24, Enter, Кино 1+1, News one, К2, DW.
Керівництво телеканалу запевняє, що перехід зі старої мережі телепрограм на нову буде зроблено автоматично. Однак кожен глядач має перенастроїти власний телевізор на більшу кількість телеканалів.
«Ті ж, хто забажає перейти з другого на третій пакет чи навпаки, мають заявити про це у касі телекомпанії. Наприклад, за перехід з другого на третій пакет їм потрібно буде сплатити додатково 46 грн.80 коп», – заявив Микола Верменич.
Газета «Кременчуцький телеграфЪ» через зміни програмного наповнення телекомпанії «Візит» змінює наповнення телепрограми у додатку «Перемикаючи канали».



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх