Дешеві закордонні паспорти таки будуть!

12.07.2007, 17:07 Переглядів: 2 331
Із наступного тижня кременчужанам у новосформованому відділі громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб, який розташується біля нічного клубу «Зебра», почнуть видавати закордонні паспорти нового зразка. Їх ціна значно менша, ніж у відділі ДП «Ресурси Документ», який працює на вулиці Красіна..

Перетурбації навколо розформування відділу громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб (у народі –ОВІР) нарешті добігли кінця. Як заявило керівництво обласної міліції у приміщенні раніше розформованого ОВІРу, що біля нічного клубу «Зебра», таки видаватимуть закордонні паспорти. Раніше міліціянти планували передати ці функції до райвідділів міліції. За попередніми даними, у відновленому відділі працюватимуть двоє осіб. Планується, що відділ очолить колишній заступник начальника міської міліції, який нещодавно пішов на заслужений відпочинок, Анатолій Михайлик.
У відділі будуть приймати документи на виготовлення закордонного паспорта нового зразка ( зі сканованою на сторінку паспорта фотографією, а не вклеєною, як це було раніше) та видавати сам «червоний» паспорт.
Спеціально для цього з Києва до Кременчука вже привезли необхідне обладнання. «Нова система запрацює з понеділка-16 липня»,-запевнив журналістів начальник обласного ОВІРу Віктор Бондаренко.
За його словами, нові паспорти коштуватимуть у межах 200 гривень і видаватимуться протягом місяця. Крім того, пан Бондаренко заявив, що паспорти можна оформляти у відділі ДП «Ресурси Документ», який працює на вулиці Красіна. Щоправда, ціна на них там значно вища, але термін виготовлення – коротший.
До речі. Кременчужани, які подали документи на виготовлення закордонного паспорта і ще не отримали його, бо він не готовий, тепер мають пройти додаткові процедури.
«Паспорти старого зразка видаватися не будуть. Це рішення уряду. Тим, хто здав документи, але не отримав паспорт, слід прийти до нас і безкоштовно сфотографуватися. Після цього вони через кілька днів отримають паспорт нового зразка», – запевнив Віктор Бондаренко.

Закордонні паспорти старого зразка вилучатимуть з обігу поступово, до закінчення терміну їхнього використання. Паралельно з новими закордонними паспортами, документи старого зразка будуть дійсними для виїзду за кордон.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх