Додаткові телефонні послуги – за плату

30.01.2009, 16:49 Переглядів: 2 045
– Пролунав телефонний дзвінок, автовідповідач мені розповів, що з тонального режиму телефон переходить на імпульсний. І мені запропонували кудись піти і щось заплатити. Що це все значить, і за що платити, я не зрозуміла, – обурилась кременчужанка Лариса..

Як виявилось, зміна режимів стосується лише абонентів, номер яких починається на «74» та «75» і які мають сучасний телефонний апарат. Тепер, якщо вони хочуть запрограмувати свій телефон і скористатись додатковими послугами (автододзвін, переадресація дзвінка, виставлення будильника на телефоні тощо), потрібно буде доплатити. Одна послуга – близько двох гривень у місяць. Ви можете відмовитись від цих послуг і нічого не платити. В «Укртелекомі» зазначають: при наборі номера будете відчувати певний дискомфорт (після набору кожної цифри у слухавці трохи торохтітиме), а набір номеру займе трохи більше часу, ніж раніше. Якщо вас це влаштовує, то вам варто на своєму телефоні знайти відповідний тумблер і перемкнути режим тоновий/імпульсний, доплату робити не потрібно.

Тих, у кого «дисковий» телефон всі ці нововведення не стосуються – у них як трохи торохтіло в слухавці при наборі номеру, так і торохтітиме.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх