ПриватБанк розширює кредитування нафтотрейдерів Полтавщини

10.10.2013, 13:18 Переглядів: 3 519

ПриватБанк розширює кредитування нафтотрейдерів ПолтавщиниПриватБанк і один з великих полтавських нафтотрейдерів ТОВ "Карапа" (м. Кременчук, Полтавська обл.) yклали угоду про надання компанії овердрафтового кредиту в розмірі понад 1 млн гривень.

ПриватБанк розширює кредитування нафтотрейдерів Полтавщини ПриватБанк і один з великих полтавських нафтотрейдерів ТОВ "Карапа" (м. Кременчук, Полтавська обл.) yклали угоду про надання компанії овердрафтового кредиту в розмірі понад 1 млн гривень.

 

Як повідомили в банку, кредитні кошти будуть спрямовані на поповнення оборотних коштів підприємства і дозволять збільшити обсяги поставок палива жителям регіону.

 

"Доступні умови кредитування банком дозволять нам збільшити обсяги поставок палива, продуктів нефтепереработік і газу промисловим та сільськогосподарським споживачам, говорить директор ТОВ "Карапа" Михайло АВЕТ. - Можливість використання оперативного фінансування дозволяє постачати паливо за прийнятними для споживачів цінами ".

 

Як повідомили в банку, в рамках програми кредитної підтримки реального сектору економіки, в цьому році Приватбанком вже виділено понад 11 мільярдів гривень На сьогоднішній день кредитними лімітами і лініями банку користуються понад 275 тисяч корпоративних клієнтів і малих підприємств.

 

"Отримати доступний кредит в банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта, - говорить директор Полтавського регіонального управління ПриватБанку Олександр Цись. - Для цього достатньо користуватися рахунком у банку і іншими сучасними послугами ".

 

ТОВ "Карапа" займається оптовою торгівлею світлими нафтопродуктами. У перелік продукції, що поставляється входить: гідронім, дистилятні масла, бітуми, бензоли, мазути, моторні та дизельне паливо, гас, бензини, деетанпропанбутанизованuй конденсат, газові конденсати, пічне та інше паливо. Вигідне географічне положення в самому центрі України, великий автопарк власного транспорту дозволяє в найкоротші терміни доставити продукцію в будь-яку точку України.

Автор: reklama
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх