У Полтаві «Народний Фронт» роз’яснив положення Закону України щодо окупованих територій

26.01.2018, 13:57 Переглядів: 2 481

23 січня відбулася прес-конференція Полтавської обласної організації політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ» за участі заступника голови Полтавської обласної організації Вячеслава Кременчуцького.


 

Саме лідери «НАРОДНОГО ФРОНТУ» ініціювали розробку Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях». Зокрема, керував процесом розробки Олександр Турчинов – Секретар Ради національної безпеки і оборони.


Депутатська фракція ПП «НАРОДНИЙ ФРОНТ» домоглася ухвалення Закону в Парламенті, і визнання Росії країною-агресором. Тож і відповідальність за роз’яснення його положень суспільству ПП «НАРОДНИЙ ФРОНТ» узяла на себе.


 


– Ми провели прес-конференцію, щоб інформувати суспільство, своїх виборців про ухвалений Закон із захисту національних інтересів України. Адже в 2014 році за нас проголосували 23% людей. У першу чергу, мусимо виправдати Їхню довіру і все для того робимо, – говорить заступник голови Полтавської обласної організації Вячеслав Кременчуцький. – Ми донесли громадськості позицію партії та фракції «НАРОДНИЙ ФРОНТ». Відповіли на запитання, роз’яснили всі ключові положення і продовжимо подальше інформування.


Ухвалення законопроекту 7163 – історичне рішення, переконані законотворці. Сьогодні це той документ, яким РФ визнається агресором, а ОРДЛО і Крим – окупованими. Більше року депутати лобіювали його в парламентських комітетах, переконували колег з інших партій об’єднати відповідні розрізнені законопроекти.


Ще одне поміж інших досягнення «НАРОДНОГО ФРОНТУ», що «Мінські домовленості» повністю виключені з тексту Закону. Адже, чи є сенс враховувати одні з багатьох неформальних політико-дипломатичних домовленостей, які Росія виконувати не поспішає?


– На сьогодні цей Закон невідкладний та довгоочікуваний. Дотепер суспільство знало відповідь на головне питання «що відбувається?». Тепер мусимо вирішувати, що і як робити далі. Ми хочемо, щоб кожен мешканець Полтави і Полтавщини розібрався, у чому основні положення Закону, чи відповідає він сьогоденню й потребам суспільства. І разом із нашими виборцями ми чітко переконалися, що він – саме те, чого всі чекали, і саме такий, яким має бути. Він повністю задовольняє ставлення суспільства до цієї загальнонаціональної проблеми, – підсумумвав Вячеслав Кременчуцький.


 


Тепер політсила очікує подальших дій головнокомандувача країни та міжнародної спільноти щодо реалізації положень Закону про деокупацію і відновлення територіальної цілісності України. Мова йде про продовження та розширення дипломатичного тиску на агресора, про надання Україні летальних озброєнь та військової техніки. Одне з найочікуванішого – рішення Ради Безпеки ООН про введення до окупованих районів Донбасу миротворців ООН на беззаперечних умовах України.



Прес-служба Полтавського осередку партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх