Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов та Арсен Аваков увійшли в ТОП-5 найвпливовіших українців

20.12.2017, 17:37 Переглядів: 6 765

Троє представників партії «Народний фронт»: лідер політичної сили Арсеній Яценюк, секретар РНБО Олександр Турчинов та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков — увійшли в ТОП-5 найвпливовіших українців.


 

Про це свідчить рейтинг «100 найвпливовіших українців», складений журналом «Фокус».


Арсеній Яценюк визнаний виданням другою за впливовістю людиною в країні. Автори зазначають, що посівши крісло прем’єр-міністра у розпал кризи і російської агресії, він взяв на себе відповідальність за непопулярні реформи. «Окрім однієї з найбільших фракцій в парламенті в його арсеналі лояльний спікер ВР, ряд міністрів в Уряді і налагоджені відносини з західними партнерами», — йдеться в статті.


Видання додає, що «списувати Яценюка з рахунків зарано».


— Злети й падіння політиків для української історії буденні. Важко спрогнозувати, де і в якому статусі вже через півтора чи два роки може опинитися Яценюк, — додають автори.


Олександр Турчинов — четвертий в рейтингу.


Турчинов на практиці доводить, що не місце прикрашає людину, в навпаки. Взявши опіку над РНБО, він створив реально діючу структуру, яка намагається укріплювати оборону нашої держави по всім напрямкам, — зазначають автори.


Арсен Аваков посів п’яте місце в рейтингу.


В Україні реальне місце політика не завжди співвідноситься з посадою, яку він обіймає. Так у неформальній політієрархії країни Арсена Авакова нерідко називають другою людиною після Петра Порошенка, хоча він очолює лише одне з міністерств, — зазначає видання.


Також автори нагадують, що він очолює МВС з весни 2014 року. Інші представники «Народного фронту» також посіли у рейтингу високі місця. Так, голова Верховної Ради Андрій Парубій — 12, міністр юстиції Павло Петренко — 20, голова фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак — 28, заступник керівника фракції Андрій Іванчук — 36, міністр освіти і науки Лілія Гриневич — 42.


Нагадаємо, раніше ФОКУС назвав представників «Народного фронту» в Уряді найефективнішими міністрами 2017 року, а VoxUkraine визнав «Народний фронт» лідером з підтримки реформаторських законопроектів у Парламенті.



За матеріалами сайту «Народний фронт»

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх