Біля Кременчука знімали серіал

9.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 572
«Надежда как свидетельство жизни», – так називається чотирисерійний художній фільм, який минулого тижня знімали в Онуфріївці. «Це психологічна драма,  про кохання чоловіка та жінки. Вона підозрює коханого у тому, що він убив її батька. З’являється любов через ненависть.

«Надежда как свидетельство жизни», – так називається чотирисерійний художній фільм, який минулого тижня знімали в Онуфріївці. «Це психологічна драма,  про кохання чоловіка та жінки. Вона підозрює коханого у тому, що він убив її батька. З’являється любов через ненависть. Однак потім з’ясовується, хто ж справжній убивця, і все закінчується добре», – розповідає прес-секретар проекту Ірина. До нас знімальна група завітала через те, що їм сподобався Онуфріївський кіний завод. «Щоб розібратись у собі, дівчина приїжджає до свого дідуся, який володіє кінним заводом. Онуфріївський нам підійшов, адже там залишились ще графські будівлі. А за сценарієм - це Кубань», – посміхається Ірина. Політали оператори і на літаках Кременчуцького льотного коледжу: відзняті кадри будуть використані у титрах фільму. Потрапили в об’єктив і місцеві мешканці. Планується, що вже наступного року картина вийде на «великий екран».
У головних ролях – Анастасія Паніна (дочка відомого «Мухомора» з фільму «Менти»), Кирило Жандаров. Режисер фільму – Анна Гресь. Це її друга робота. Перша – комедія «Доярка з Хацапетівки»  з успіхом пройшла на російському телеканалі РТР, тепер готується до показу на телеканалі «Інтер». Зйомки проводить «Нова студія».



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх