Випив, посварився, убив

9.08.2007, 18:08 Переглядів: 1 303
За майже традиційним сценарієм другого серпня сталося вбивство на Молодіжному: cпочатку 32-річний чоловік випив разом зі своєю 47-річною співмешканкою, потім посварився, і згодом лікарі «швидкої» лише констатували смерть жінки..

Другого серпня лікарі «швидкої медичної допомоги» сповістили правоохоронців, що в одній із квартир багатоповерхівки, на вул. Тельмана, знаходиться труп жінки. Медики заявили, що, прибувши за викликом, вони лише констатували її смерть.
Міліціянти направили труп на розтин, який встановив, що 47-річна кременчужанка померла від закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та крововиливу у підмозкову оболонку.
У ході слідства, за словами прес-секретаря міської міліції Анни Волювач, з’ясувалося, що вбивцею жінки є її 32-річний співмешканець, із яким вони прожили менше чотирьох місяців. Чоловік після затримання заявив, що в той фатальний день вони пиячили. Згодом жінка згадала, як він кілька днів поспіль десь пропадав, і це стало причиною скандалу. Скандал переріс у бійку. «Побивши її добряче, він навіть не дав їй можливості викликати «швидку», а вже коли жінка знепритомніла, він сам викликав лікарів, але було вже запізно», – каже Анна Волювач.
Сам затриманий у своїх свідченнях плутається. То він каже, що не бив жінку і не знає чому вона померла, то заявляє, що жінка того дня неодноразово скаржилася на головний біль. Згодом чоловік згадує, що вдарив жінку лише раз. Проте всі обставини справи мають з’ясувати слідчі, що ведуть дану справу.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх