"Penthouse по-французьки”

7.04.2006, 11:04 Переглядів: 2 402
Кременчуцький народний молодіжний театр "АСКАЛ" представив минулого четверга комедійну виставу "Penthouse по-французьки”.
Сцена була оформлена контрастними чорно-білими полотнами. Три площини на заднику стилізовано зображали ідею кожної із частин спектаклю. Через віконну раму актори зверталися до зали кожен зі своєю місією

Кременчуцький народний молодіжний театр 'АСКАЛ' представив минулого четверга комедійну виставу 'Penthouse по-французьки”. Спектакль відбувся у Палаці культури „Кредмаш” і зібрав чимало глядачів. Він складався з чотирьох п’єс французьких авторів: інтермедії „Акомпаніатор”, та трьох окремих частин „Вчіться керувати автомобілем заочно”, „Діалог тварин” та „Промова батька”. У постановках лунає французька пісня. Мабуть, тому – по-французьки. А чому Penthouse? Тому, що це іронія. Адже дія відбувається в далеких від апартаментів квартирах. Режисер і керівник театру Максим Воробйов стверджує, що в постановці є натяк на еротику. Можливо. Особливо у сцені з дівчатами – кішкою Кет та її господаркою Мартою. Акторки у своєму діалозі передали просту і давню суть. Ми завжди говоримо зі своїм другим „я”, незалежно від того – в особі кішки чи якоїсь іншої істоти. Ми сперечаємось з ним і часто програємо. І як знати, хто з нас двох правий?
Взимку цього року 'АСКАЛ' взяв участь у міжнародному фестивалі молодіжних театрів у Росії. Спектакль 'Penthouse по-французьки” переміг тоді у номінаціях „За високу акторську майстерність” (Артем Дубницький) та „Кращу жіночу роль другого плану” (Інна Варавва). За своє існування театр здійснив вісім театральних постановок.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх