Солісти шоу-гурту „Люстерко” стали дипломантами всеукраїнських фестивалів

23.12.2005, 12:12 Переглядів: 2 180
Наприкінці листопада у Дніпропетровську та Кривому Розі пройшло одночасно два пісенних фестивалі. Наші юні кременчуцькі співаки були учасниками обох і повернулися додому не з пустими руками..
На фестивалі „Золота нотка” Вітя Бойченко виконував дві пісні. Одна з них - це твір кременчуцького автора Ігора Ніколюка під назвою „Старий дім”.

25-28 листопада у Кривому Розі проходив ювілейний десятий фестиваль естрадної пісні для дітей і юнацтва „Співограй”. Кременчук на ньому представляла Даша Скороход. Конкуренція була жорсткою – у віковій групі, в якій виступала Даша, було заявлено 40 солістів. Але дівчинка витримала випробування з честю і повернулася додому дипломанткою фестивалю.
У цей же самий час у Дніпропетровську проходив восьмий Всеукраїнський фестиваль пісні і музики „Золота нотка”. Юні кременчуцькі таланти побували і там. Оля Павленко і Вітя Бойченко стали лауреатами першої премії у своїй віковій категорії. В нагороду вони отримали дипломи і символічні статуетки фестивалю.
Усім трьом кременчуцьким дипломантам виповнилося по 12 років, але, як не дивно, Даша, Оля і Вітя – співаки зі стажем. Вони є солістами зразкового вокального шоу-гурту „Люстерко” при Палаці культури „Кредмаш” буквально з дня його заснування, тобто вже шість років. А це, без перебільшення, півжиття на сцені!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх