Іди і дивись!

19.02.2009, 18:40 Переглядів: 1 811
12 лютого у міській художній галереї відкрилась персональна виставка фоторобіт Тетяни Кочурової.
«Натюрморт»

Пані Тетяна – штатний фотограф заводу «Кредмаш». У міських фотовиставках участь бере давно, але персональна виставка – перша. Її тематика суто жіноча – квіти, красиві речі, білочки, бджілки, і все-все те гарне, що існує в природі. Втім, усі білочки та бджілки відтворені на високому професійному рівні. Адже автор має професійну освіту – закінчила відділення «Фототехніка» Омського технологічного технікуму. І, схоже, дуже серйозно ставиться до технічної сторони фотографії. Якщо фотомонтаж – то досконалий, якщо техніка «зістареного полотна» на фотонатюрмортах - то бездоганна.

Ми, зі своїми простими смаками, умлівали перед портретом мордатого сірого котяри, в очах якого мерехтіло відображення гордого усурійського тигра. Називалась робота символічно – «Мрії кота Пуха». Ми би навіть додали – «нахабні мрії» кота Пуха! Зате які симпатичні! Втім, якщо на котів у вас алергія, на виставці вдосталь портретів квітів – страшенно ніжних та витончених.

А найголовніше – на цій фотовиставці ви зможете побачити Кременчук, який, можливо, вже забули за довгу брудну зиму. Там є фотографія Придніпровського парку – літня галявина, вкрита квітучим чистотілом. Є Троїцька церква з гарнющими візерунками із найчистішого снігу та інею на кованих воротах. А ще є пейзаж, над яким обридається не один вірний шевченкознавець – бо на ньому відображена справжнісінька мазанка, справжнісінькі плавні і справжнісінькі лелеки! Дуже гарний пейзаж – прямо українська пастораль. Тож ідіть і дивіться – ви побачите, що існує безліч речей, яких не торкнулася ані парламентська, ані фінансова криза.



 
Теги: виставка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх