В кінці робочого дня: «Ми пам’ятаємо! Ми сильні!»

15.11.2018, 17:31 Переглядів: 2 414

 

«Де б ти не був — вшануй»

24 листопада 16.00 загальнонаціональна хвилина мовчання та старт акції «Зпали свічку пам’яті». Ми пам’ятаємо жах 1932-1933-го і достатньо сильні, щоб захищати свою незалежність із зброєю в руках. Тому гасло цьогорічної інформаційної кампанії до 85 роковин Голодомору «Ми пам’ятаємо! Ми сильні!».


- Важливо підтримувати традицію пам'яті і тому основне завдання цього ролика – показати модель поведінки, як кожен може долучитися до вшанування пам’яті жертв Голодомору, - пояснює автор ідеї і сценарист відеороботи Омелян Ощудляк. - Ми хочемо, щоб люди подумали: «О, до речі, а ми ж теж так можемо робити!». 


- У цьому ролику ми бачимо різних людей, кожен із яких долучається до вшанування пам’яті жертв цього страшного злочину: українського політв’язня в російській тюрмі, який витесує свічку на стіні в’язниці, патрульну поліцію, яка зупиняється і віддає шану загиблим, футбольне поле, де перед матчем оголошують хвилину мовчання, школярів, які тримають лампадки, - коментує державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко. - Це об’єднавчі образи, які підкреслюють важливість вшанування. Особливо сьогодні, у наших воєнних реаліях.


Автор: Руслана Горгола Відео: Volodymyr Viatrovych Джерело відео: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх