«АвтоКрАЗ» сидить без зарплати

19.06.2009, 09:17 Переглядів: 2 795

ХК «АвтоКрАЗ» не повністю розрахувалася по зарплаті за весну, а тепер його працівники пішли у відпустку за власний рахунок..

– У мене діти працюють там, вони не отримали зарплату ще за березень-квітень! – обурюється пенсіонерка Марія Володимирівна. – А зараз сидять вдома, за власний рахунок!

У прес-службі підприємства зазначили: за березень зарплату виплатили, а от за квітень, дійсно, розрахувалися не з усіма працівниками.

– Завод зараз стоїть. Але напрацювання є, і, коли замовлення підтвердяться матеріально, розрахуємося по зарплаті, – зазначили у прес-службі.

Щодо відпусток за власний рахунок, на підприємстві відповіли: цього людям не нав’язують і не примушують – кожен вирішує сам.

а для «Автокраз-шоу» ще шукають зірок

Через кризу автозавод вирішив не вкладати гроші у проведення «АвтоКраЗшоу».

– Ми виставлятимемо лише моделі. Решту місто бере на себе. Ми самі проводили свято у ті роки, коли завод міцно стояв на ногах, але зараз ситуація змінилася, – пояснили у прес-службі підприємства.

Віце-мер Василь Хоменко зазначив: місто виділить на свято 65 тисяч гривень – воно ж співпадає із Днем Молоді та Днем Конституції, тому влада не може залишитися осторонь.

– Ці гроші підуть на сцену, феєрверк, освітлення, прибирання, – сказав пан Хоменко і зазначив, що зірок української естради, які зазвичай приїжджають на свято, шукатиме сам «АвтоКрАЗ», який сподівається залучити спонсорів.

– Керівництво підприємства нас запевнило, що зірки таки будуть, – додав віце-мер.

Якщо ж нікого не знайдуть, то концерт відбудеться не на площі Перемоги, а у Придніпровському парку, на літній сцені – за участі кременчуцьких виконавців.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2009/06/19/avtokraz_9006.html -->
 
Автор: editor
Теги: АвтоКрАЗ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх