Сорочинський ярмарок розпочнеться 14 серпня

24.05.2007, 16:05 Переглядів: 2 983

Сорочинський ярмарок розпочнеться 14 серпняЦьогоріч Національний Сорочинський ярмарок, який за традицією відбувається поблизу села Великі Сорочинці в Полтавської області, проходитиме з 14 по 19 серпня.
Про це повідомили в ТОВ «Сорочинська ярмарка». За їх даними, наразі іде підготовка до проведення ярмарку. Після проведення минулорічного ярмарку було зібрано від людей близько 70 відгуків-зауважень, які необхідно врахувати цього року.

Сорочинський ярмарок розпочнеться 14 серпня

Цьогоріч Національний Сорочинський ярмарок, який за традицією відбувається поблизу села Великі Сорочинці в Полтавської області, проходитиме з 14 по 19 серпня.
Про це повідомили в ТОВ «Сорочинська ярмарка». За їх даними, наразі іде підготовка до проведення ярмарку. Після проведення минулорічного ярмарку було зібрано від людей близько 70 відгуків-зауважень, які необхідно врахувати цього року. Тому зараз першочергово слід подбати про безперебійне водопостачання та енергозбереження, належні умови проживання учасників заходу, поставити сучасні та такі, що відповідають санітарним нормам намети для харчування людей, забезпечити достатню площу для паркування автомобілів. Також була пропозиція посилити охорону: до цієї справи хочуть долучити ще й слідчих  та прокурорів. Крім того було запропоновано виготувати за місяць до початку ярмарку  путівник, що включить у себе карти транспортних шляхів,  телефони необхідних служб, рекламні оголошення тощо.
Останні три суботи перед початком свята планують використати як суботники, до яких мають залучити всі райони області. .



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/05/24/5831.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх