У квітні Кременчук побачить десятий ювілейний «Чумацький шлях»

23.02.2007, 16:02 Переглядів: 1 833

У квітні Кременчук побачить десятий ювілейний «Чумацький шлях»Наприкінці квітня у нашому місті відбудеться ювілейна десята виставка-ярмарок «Чумацький шлях». Вона проходитиме протягом чотирьох днів – з 26 до 29 квітня у приміщенні міського Палацу культури. Про те, чим виставка здивує кременчужан та гостей міста цього року, ми розмовляли із президентом Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку (АСМБР) Андрієм Мельником..

У квітні Кременчук побачить десятий ювілейний «Чумацький шлях»

- Андрію Васильовичу, «Чумацькому шляху» у квітні виповниться десять років. Які зміни відбулися за ці роки з виставкою?
- Свого часу «Чумацький шлях» задумувався як маленьке ВДНГ. Та сьогодні це вже не просто виставка, і не звичайний ярмарок. Це майданчик проведення масштабних акцій. На  «Чумацькому шляху» налагоджують зовнішні і внутрішні економічні зв’язки, відбуваються контакти між міськими підприємствами. Окрім того, виставку відвідують дипломати з різних країн. Таким чином ми привертаємо увагу до промислового потенціалу нашого міста, не даємо про нас забути. Це дуже важливо, адже у посольствах постійно відбуваються якісь ротації, перестановки. Ми маємо постійно нагадувати про себе. Адже в Україні є міста більші і потужніші за Кременчук. Окрім того, на виставці самі кременчужани можуть ближче познайомитися з підприємствами рідного міста. А школярі та студенти отримуюють масу інформації про іноземні культури, адже зарубіжні посли проводять зустрічі з молоддю у навчальних закладах міста.
- Чим здивує «Чумацький шлях» цього року?
- Це ювілейна виставка. Це означає, що вона буде надзвичайною. Ми усунули всі недоліки і зберегли все найкраще, чим вирізнявся «Чумацький шлях» за ці роки. Так, традиційно проводитиметься акція «Людина року». Це родзинка «Чумацького шляху». «Людина року» –  дуже важливий міський захід. Адже це своєрідний рейтинг народного визнання, оцінка вкладу різних людей у розвиток міста. Цього року на «Чумацькому шляху» буде ще декілька родзинок, але поки що про них говорити зарано. Нехай вони будуть сюрпризом для відвідувачів.
До речі, користуючись нагодою, я хотів би звернутися до підприємств, які мають намір брати участь у «Чумацькому шляху». Ідіть якогомога активніше на контакт з оргкомітетом виставки. Не згадуйте про виставку в квітні – тоді вже може бути запізно, почнуться проблеми з розміщенням. Місця краще замовляти у лютому-березні – у цей період ви зможете обрати те місце, яке хочеться, а не, яке залишилось. Найкращий час замовляти місця – це лютий та березень.
Я хочу також попрохати педагогів, діячів спорту та культури, ветеранів нашого міста. Звертайтеся до нас, розкажіть нам про те, яким ви бачите «Чумацький шлях». Адже ця висатвка – не тільки комерційний захід. Це свято для всього нашого міста. А свято для всіх можна зробити лише разом.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/02/23/4804.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх