КрАЗи тепер не лише на конвертах, а й на штампах

28.09.2006, 16:09 Переглядів: 1 506

22 вересня холдингова компанія "АвтоКрАЗ" разом із Кременчуцьким вузлом поштового зв'язку провела унікальну процедуру спеціального гасіння марок. Штемпель спецпогашения, який ставиться на марку, коли відправляється лист, присвячений 60-річчю Кременчуцького автомобільного заводу. “Такий штемпель, присвячений кременчуцькому підприємству, виготовлений вперше в історії міста. Для погашення був запропонований набір із двох марок України, які мають безпосереднє відношення до КрАЗу.

22 вересня холдингова компанія 'АвтоКрАЗ' разом із Кременчуцьким вузлом поштового зв'язку провела унікальну процедуру спеціального гасіння марок. Штемпель спецпогашения, який ставиться на марку, коли відправляється лист, присвячений 60-річчю Кременчуцького автомобільного заводу. “Такий штемпель, присвячений кременчуцькому підприємству, виготовлений вперше в історії міста. Для погашення був запропонований набір із двох марок України, які мають безпосереднє відношення до КрАЗу. Це марка, присвячена Полтавській області (2004 року випуску), і марка із зображенням автомобіля КрАЗ-65032 (1999 року випуску)”, – каже прес-секретар КрАЗу Наталя Орел.
Як заявив голова обласного осередку філателістів Сергій Гринь, спецпогашення – це відбиток в історії пошти, міста, підприємства і робиться лише до знаменних подій. В Кременчуці спецпогашення було зроблено вперше, на Полтавщині перше спеціальне гасіння було проведене в 1959 році.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/09/28/3446.html -->
 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх