“Україна-2” виїде на маршрут

13.07.2006, 18:07 Переглядів: 1 842

“Україна-2” виїде на маршрутГендиректор "Укрзалізниці" Василь Гладких наполягає, щоб Крюківський вагонобудівний завод виготовив 32 вагона "Україна-2" вже цього року. Їх, імовірно, запустять на маршрут “Київ-Москва”. А на заводі вже готуються випускати новий вагон “Україна-3”..

“Україна-2” виїде на маршрут

Так виглядають нові вагони потягу „Україна-2”

У вівторок, 11 липня, Генеральний директор „Укрзалізниці” Василь Гладкіх знову відвідав Крюківський вагонобудівний завод. Головний залізничник країни дав завдання керівництву заводу поставити цього року залізничникам 32 вагони 'Україна-2”. Імовірніше за все, їх запустять на маршрут “Київ-Москва”. “Залізничники очікують на пасажирські вагони „Україна-2” вже до кінця року. Ми можемо взяти сьогодні кредити, аби завод почав більш потужно працювати”, – зазначив Василь Гладких.
А поміж тим завод готує новинку: влітку наступного року має з’явитись пасажирський вагон нового покоління 'Україна-3'. ''Це буде вагон для денних експресів та альтернатива 'Пендолино'. Він розрахований на швидкість – 200-220 км/годину ”, – каже президент концерну Володимир Приходько. Запустити 'Україну-3' у серійне виробництво вагонобудівники планують  наприкінці 2007 року. Крім того, на заводі обіцяють незабаром здивувати і власнозібраними рейковими автобусами. Пан Приходько каже, що наприкінці року завод збирається виробляти автобуси спільно з чеською компанією 'Шкода транспортейшен'. В серійне виробництво їх планують запустити у 2007 році в Кременчуці.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/07/13/2977.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх