Американці покажуть нам, як мислити стратегічно

29.06.2006, 17:06 Переглядів: 1 602

У п’ятницю, 23 червня, у приміщенні міської ради відбулося перше засідання Експертного Комітету з економічного розвитку (КЕР).  Комітет було створено в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку „Економічний розвиток міст” (ЕРМ). КЕР налічує 22 члени. Це як лідери громади, керівники підприємств, депутати міськради, працівники освітніх закладів тощо.

У п’ятницю, 23 червня, у приміщенні міської ради відбулося перше засідання Експертного Комітету з економічного розвитку (КЕР).  Комітет було створено в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку „Економічний розвиток міст” (ЕРМ). КЕР налічує 22 члени. Це як лідери громади, керівники підприємств, депутати міськради, працівники освітніх закладів тощо. З боку ЕРМ у засіданні взяв участь Говард Окман, директор проету, та незалежні консультанти. Впродовж наступних чотирьох місяців ці спеціалісти допомагатимуть Комітету розробити ефективний стратегічний план економічного розвитку нашого міста, впровадження якого має створити сприятливі умови для розвитку місцевої економіки, залучити інвесторів, збільшити кількість робочих місць та підняти рівень життя населення.
Кременчук – одне з 11 міст України, з якими на даному етапі співпрацює проект „Економічний розвиток міст”. За подібною методикою спеціалісти ЕРМ вже допомогли розробити плани економічного розвитку в 16 містах нашої держави, серед яких Прилуки, Івано-Франківськ, Тернопіль, Канів, Кам’янець-Подільський, Джанкой, Євпаторія тощо.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/06/29/2929.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх