"КрАСЗ" нарощує потужності

8.06.2006, 17:06 Переглядів: 1 591

За п’ять місяців цього року на Кременчуцькому автоскладальному заводі було зібрано більше шести тисяч автомобілів "ВАЗ", "Faw" і "Ssang Yong". Як повідомила прес-служба корпорації “Автоинвестстрой” до якої входить підприємство, у травні на заводі зібрали 1 тис. 118 легкових автомобілів "ВАЗ", майже в три рази більше зібрали "четвірок" з інжекторним двигуном. У той же час, в травні підприємство припинило випуск "ВАЗ-21043" з карбюраторним двигуном.

За п’ять місяців цього року на Кременчуцькому автоскладальному заводі було зібрано більше шести тисяч автомобілів 'ВАЗ', 'Faw' і 'Ssang Yong'. Як повідомила прес-служба корпорації “Автоинвестстрой” до якої входить підприємство, у травні на заводі зібрали 1 тис. 118 легкових автомобілів 'ВАЗ', майже в три рази більше зібрали 'четвірок' з інжекторним двигуном. У той же час, в травні підприємство припинило випуск 'ВАЗ-21043' з карбюраторним двигуном.
Що стосується вантажівок 'Faw', то минулого місяця зібрали 125 автомобілів. У два рази – до 60 одиниць – збільшилось і виробництво автомобілів 'Ssang Yong'.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/06/08/2811.html -->
 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх