Чумакуймо!

27.04.2006, 18:04 Переглядів: 1 610

Чумакуймо!З 19 по 22 квітня в міському Палаці культури проходила IX Міжнародна універсальна виставка-ярмарок "Чумацький шлях".

Чумакуймо!

Фото: Дмитрий Бабец

З 19 по 22 квітня в міському Палаці культури проходила IX Міжнародна універсальна виставка-ярмарок 'Чумацький шлях', яку проводить Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку разом із міськвиконкомом. Чумакувати до Кременчука завітали виробники з 13 регіонів України та зарубіжних країн. За словами президента АСМБР Андрія Мельника, кожний день “Чумацького шляху” мав свою назву.  Перший, 19 квітня  – День миру і День Росії, другий, 20 квітня – День Африки, (під час якого було проведено форум “Африка-Україна: торгівля і співробітництво на сучасному етапі”), третій, 21 квітня – День Польщі і четвертий, 22 квітня – День  України. До речі, минулорічний Форум “Африка-Україна” вже дав конкретні результати: деякі кременчуцькі підприємства відкрили свої представництва в Алжирі, Єгипті та інших африканських країнах. 
21 квітня  Посланник Посольства Республіки Польща в Україні Анна Скавронська-Лучинська прочитала лекції у кременчуцьких вузах, пані Аліна Кальоша, викладач університету  економіки м. Бидгощ, з двома студентами-поляками і з двома українцями виступила перед учнями нашого міста.
У День Росії були підведені підсумки вікторини з історії, географії та культури Російської Федерації. Десять переможців – учнів загальноосвітніх шкіл з Кременчука, Комсомольська та Світловодська - поїдуть по Золотому кільцю Росії.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/04/27/2599.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх