На “КрАЗі” перебої з теплом

10.11.2005, 17:11 Переглядів: 1 615

До редакції звернулись працівники підприємства “АвтоКрАЗ”, які поскаржились на те, що якийсь час “кразівські” приміщення не опалювалися..

В прес-центрі компанії “АвтоКрАЗ” нам повідомили, що опалення на підприємстві увімкнули 19 жовтня. Температура котельні регулювалася відповідно до температури навколишнього середовища, аби підтримувати у приміщеннях температуру, що відповідає санітарним вимогам.
Сергій Кузьменко, завідувач відділу гігієни праці, каже, що на підприємстві “АвтоКрАЗ” була здійснена перевірка. “У вівторок, 8 листопада, ми перевірили підприємство. Порушень майже не виявлено. Лише у цеху збирання кабін температура повітря +11 градусів. “У службовій записці, яку нам надали на підприємстві “АтоКрАЗ”, сказано, що зупинка теплопостачання допускається, якщо середньодобова температура більше за +8 градусів. В неробочі зміни та вихідні дні за цим документом температуру теплоносія дозволено знижувати на 10-15 градусів”, – каже Сергій Дмитрович.
Сергій Кузьменко припускає, що неякісне опалювання могли відчути на собі ті, що працювали у вихідні або неробочі зміни, коли температуру теплоносія знижували.
Цьогорічні звернення працівників заводу – це не перші ластівки. У санстанції кажуть, що минулого року на “АвтоКрАЗі” опалення увімкнули несвоєчасно, а “автокразівська” поліклініка навіть тимчасово не працювала. Щоправда, вже через день опалення ввімкнули.
Щодо санітарних норм, то в виробничих приміщеннях температура має бути від +12 до +20 градусів, а для адміністративних будівель – від +15 до +24 градусів.
У санстанції радять, що якщо у приміщеннях буде холодно, потрібно поміряти температуру повітря. Якщо вона буде нижчою за санітарні норми, слід зателефонувати до санепідемстанції за телефоном 5-30-12.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2005/11/10/1636.html -->
 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх