У питанні будівництва нового НПЗ з’являються перші подробиці

14.06.2023, 15:05 Переглядів: 1 838

У громадськості є шанс подати свої зауваження

Депутат Кременчуцької міської ради Богдан Лазоренко, сьогодні повідомив, що на сайті Кременчуцької міської ради, на сторінці Управління містобудування та архітектури зявилася Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території розташованої в Північному промвузлі міста Кременчука Полтавської області». Вищезгаданий документ завантажений і в Єдиний реєстр стратегічної екологічної оцінки.

Депутат вказав посилання для можливості завантаження та ознайомлення з документом:

zajava.docx [35,73 Kb] (cкачиваний: 7)  

Своєю чергою відповідно до ст. 11 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» строк громадського обговорення не може становити менш як 10 днів з дня її оприлюднення. Оприлюднили її 7 червня, отже у громадськості є шанс подати свої зауваження, до цього документа.

Проаналізувати документ можна, співставивши його зміст з положеннями закону, посилання на який також вказує депутат Лазоренко.

Пропозиції та зауваження подаються до управління містобудування та архітектури Кременчуцької міської ради: 39600, Полтавська область, м. Кременчук, площа Перемоги, 2, тел. 03.74.0536-75, електронна адреса: uma@sat.poltava.ua.

Богдан Лазоренко зазначає, що разом з командою розпочинає аналіз цього файлу і підготовку зауважень, якщо такі матимуть місце на даному етапі.

Інше, про що написав у своєму дописі депутат, це той факт, що працівники мерії, завантажують на сайт документи, створені за допомогою неліцензійного програмного забезпечення.

 

Так якщо завантажити документ з офіційного сайту Кременчуцької міської ради на комп’ютер та переглянути його властивості (метадані), одразу стає зрозуміло, що створений він був за допомогою піратського контенту. Зі свого боку, це питання інформаційної й кібербезпеки.

Та що, власне, говорити, коли голосування депутатського корпусу, за рішення з порядку денного пленарних сесійних засідань, куди включені питання оборонного характеру, відбувається у незахищеному мобільному месенджері Viber.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх