Директор КЗТВ Вячеслав Яворський – лауреат премії «Людина року»

29.03.2018, 12:00 Переглядів: 4 986

     

Визнання у номінації «Промисловець року» - не лише особисте досягнення керівника заводу технічного вуглецю, а й свідчення того, що лідером є очолюване ним підприємство.

«Енергія оновлення» у дії

24 березня у Національній опері України відбулася урочиста церемонія вручення Національної премії «Людина року».  Лауреатом конкурсу у номінації «Промисловець року» став директор ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю» Вячеслав Яворський – його номінували на премію разом із двома іншими лідерами промисловості України: гендиректором ПАТ «Одесакабель» Дмитром Йоргачовим  та гендиректором ПАТ «Дніпровагонмаш» Олегом Корнецьким, який і став володарем премії.


Та, безумовно, усі три лідери були гідні визнання – такими є висновки компетентного журі експертів, адже фіналістів вибирали з-поміж сотні претендентів на високе звання. І всі вони – непересічні особистості, справжні лідери у своїх сферах діяльності, чия робота відповідає гаслу цьогорічної церемонії «Людина року» - «Енергія оновлення». На премію номінували тих, хто здатен рухатися вперед та завдяки особистим досягненням змінювати країну на краще. І визнання лідерів у своїх галузях – це утвердження вічних людських цінностей, віри у майбутнє, оптимізму та невпинних кроків до розвитку та розбудови усіх сфер нашого життя та України в цілому.


    


Вячеслав Яворський отримав почесний диплом лауреата, що свідчить про високий авторитет на рівні країни, і тепер  цій нагороді радіє колектив «Кременчуцького заводу  технічного вуглецю», а це понад 500 працівників.


Сам лауреат каже, що для нього номінація у Національному конкурсі стала приємною несподіванкою.


- Вважаю це, передусім, заслугою колективу підприємства та команди його керівників, до якої я маю честь належати. Окрема подяка нашим бізнес-партнерам, особливо постачальникам сировини. Можу сказати, що 2017 рік, справді, був дуже успішним для нашого підприємства. Мабуть, цей успіх не залишився без уваги, тому що наш «Кременчуцький завод технічного вуглецю» визнаний «Лідером року» в Національному бізнес-рейтингу, ми досягли рекордно високого за останні десять років рівня реалізації нашої продукції, зберегли «старих» і набули нових споживачів і чітко бачимо перспективи подальшого розвитку, - каже Вячеслав Яворський.


До речі, у 2018-му виповниться 20 років відтоді,  як він керує КЗТВ.


Премія «Людина року» заснована в 1995 році бізнесменом та меценатом Аркадієм Райциним. Лауреатів визначають шляхом експертного опитування представників державних, недержавних, громадських організацій, спілок, асоціацій, фондів, засобів масової інформації. Переможців у кожній номінації таємним голосуванням обирає Вища Академічна Рада програми. Цього року переможців визначали у 17 номінаціях.


Звання лауреата премії «Людина року» - не єдина відзнака, яку отримав цьогоріч Вячеслав Яворський.  Рішенням Науково-експертної Ради Програми «Лідери XXI століття»  за високі досягнення він як промисловець удостоєний звання «Лицар Вітчизни».


   


28 лютого директору КЗТВ на урочистій церемонії в Малому Маріїнському палаці вручили орден «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар Вітчизни» та оригінальну нагородну зброю - лицарську шаблю.


  

 

Шлях до успіху


Високі відзнаки директора КЗТВ – свідчення успіху підприємства в цілому, яке завжди працювало стабільно, навіть під час економічної кризи. У 2017 році досягнутий рекордно високий рівень виробництва та реалізації технічного вуглецю за останні десять років. Порівняно з 2016 роком реалізація зросла на 9%, і вся продукція відповідає вимогам Міжнародного стандарту ISO 9001 – саме у 2017 році підприємство успішно пройшло міжнародний ресертифікаційний аудит та отримало сертифікат відповідності. І це дозволяє працювати на ринках закордону: на сьогодні 80% продукції підприємства йде на експорт.


Географія поставок КЗТВ - це понад 15 країн, а серед покупців, крім української «РОСАВИ», такі поважні виробники шин для автомобілів, як Michelin (Франція), Nokian (Фінляндія), Goodyear (США).

 

Не сажею єдиною


Наразі, аби бути лідером та здобувати авторитет на міжнародних ринках, підприємство має відповідати цілій низці вимог – і не лише до якості продукції, але й до культури її виробництва. На заводі техвуглецю розробляються і впроваджуються технічні та енергозберігальні заходи, комплексні заходи з охорони праці, природоохоронні заходи.


У 2017 році виконаний значний обсяг робіт із модернізації обладнання, вдосконалення технологічних процесів, спрямованих на підвищення екологічної безпеки. Вона знаходиться під особливим контролем, і навіть місію заводу визначили як «Виробництво техвуглецю на екологічно чистому підприємстві».


Це не просто слова, а чітка концепція, а результатів досягають не лише завдяки лабораторному контролю. З приходом весни територія КЗТВ буквально перетвориться на квітник – тут започаткували і продовжують висаджувати троянди, дбайливо доглядають територію, клумби та квіти, турбуючись про те, щоб і працівникам заводу, і його гостям було приємно йти на завод. 


До речі, у логотипі КЗТВ – чорна троянда як символ процвітання, подальших здобутків та амбітних планів.


- Ми плануємо зберегти і зміцнити завойовані позиції на світовому ринку, задовольняти побажання споживачів, не знижувати обсяг експорту і збільшити обсяг внутрішніх продажів. Прагнемо працювати, вдосконалюватися і не зупинятися, - каже про плани на поточний рік Вячеслав Яворський, лідер свого колективу.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх