Слуга народу
Слуга народу – Полтавщина
Усе про роботу команди Президента в Полтавській області

Легка промисловість Полтавщини адаптувалася та вже інтегрується в ЄС – нардеп Олексій Устенко

Якщо минулої весни українські підприємства жили у невизначеності та не знали, як далі працювати, то за рік багато з них змогли адаптуватися. Таким прикладом є вітчизняна легка промисловість.

Про це в ефірі національного телевізійного марафону зазначив Олексій Устенко – голова Полтавської обласної організації партії «Слуга Народу», народний депутат і голова підкомітету з питань рентних платежів, екологічного податку та оподаткування АПК Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.
  

«Легка промисловість сьогодні зберігає темпи виробництва і продажів, бо змогла адаптуватися до нових воєнних реалій. Підприємства підлаштувалися під вимкнення електроенергії, закуповували генератори. І з перших днів війни переключилися на забезпечення потреб держави і для того, щоб рухати економіку вперед. Сьогодні і парламент, і уряд максимально працюють на підтримку малого і середнього бізнесу. І конкретні кроки на цьому напрямку повністю охоплюють галузь легкої промисловості. Адже понад 60% підприємств легпрому – це мікропідприємства», – зазначає Олексій Устенко.

Він додає, що підприємства легкої промисловості Полтавщини працюють над виходом на європейські ринки. Як приклад, нардеп наводить полтавське підприємство «Premier Socks», яке за рік виготовляє 30 млн пар шкарпеток, або кластер легпрому в місті Горішні Плавні, де виготовляють шкільну форму для західних країн.

Теги:

Статті автора

Стань блогером

Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Кременчуцький ТелеграфЪ, напишіть, будь ласка, листа на адресу:

rv.telegraf@gmail.com


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх