Микола Корецький

Свято Миколи Чудотворця завжди пов'язано з дивом

 

Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, привітав зі святом Святого Миколая тих, хто найбільше потребує нашої уваги.


Свято Миколи Чудотворця завжди пов'язано з дивом, а в чудеса дітки вірять навіть у найтяжчі часи, з нетерпінням чекаючи подарунків.

Приємно приносити радість дітям, тим паче що сьогодні вони вимушені жити у світі, який знає, що таке війна, жорстокість та біль.

За підтримки Миколи Корецького 19 грудня 2022 року відбулося благодійне свято «Різдвяне диво 4.0» для дітей з ментальними особливостями (синдром Дауна, ДЦП та ін.). Організатор Маргарита Туаева. 

Солодкі подарунки були передані й на адресу Асоціації Інвалідів дитинства «Новий дім», де головою громадської організації Вікторією Жилою був організований традиційний дитячий захід, присвячений дню Святого Миколая.

Відбулося неймовірно казкове свято! Малеча грала в ігри, співала, танцювала та ласувала смаколиками від Святого Миколая. Дітлахи щедро віддячили дорослим за турботу світлими емоціями та гарним настроєм.

Попереду ще багато добрих новорічних свят. У ці дні дорослі повинні дбати про те, щоб кожна дитина відчула турботу та ласку. Всупереч труднощам та проблемам, які сьогодні турбують кожного, давайте разом дарувати дітлахам посмішки. 

Долучайтеся до добрих справ, ставайте волонтерами, бо завдяки подарункам дітлахам, яким так потрібне маленьке диво, ми самі ніби повертаємось у дитинство і занурюємось в атмосферу любові та спокою.


Теги:

Статті автора

Стань блогером

Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Кременчуцький ТелеграфЪ, напишіть, будь ласка, листа на адресу:

rv.telegraf@gmail.com


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх