Олександр Бондар
Генеральний директор ПрАТ СК "Мега-Поліс"

ЧИ СТРАХУЮТЬ ФОРС-МАЖОРИ?

Начебто нелогічне питання... Тим не менш. Уявіть ситуацію. Прокидаєтесь ви зранку. Привітались с дружиною та обійняли дітей. Підійшли до вікна, посміхнулися новому дню, потягнулися. І тут же втратили свідомість.

Вже через півгодини дома лікар, який пояснює, що причиною стали камені в нирках. Так, про їх наявність ви знали. Так, потрібно було давно вже зайнятися здоров’ям.

Але ж, хай їм грець, чому саме зараз, коли вас чекає Шарм-ель-Шейх!? У вас же зранку виліт на відпочинок!

Це і є той самий форс-мажор в межах вашого особистого Всесвіту. Невчасний і прикрий. Ще й гроші втратили.

А тепер про позитив)

Ця історія абсолютно реальна. Людина отримала страхову виплату через невиїзд у зв’язку з загостренням своєї хвороби. Страховий поліс клієнта передбачав ризики невиїзду. Як бачимо, у зв’язку з пандемією інші хвороби не зникли і можуть кардинально змінити плани та зіпсувати настрій. Тож не забувайте дбати про себе)

До речі, про COVID-19. На сьогодні всі страхові компанії передбачають ризик захворювання на COVID-19 під час перебування за кордоном. При виявленні хвороби страхова компанія бере на себе оплату лікування та додаткової діагностики при ускладненнях.

Кому потрібна страховка виїжджаючих за кордон? Абсолютно всім, хто перетинає кордон України: туристам, шукачам роботи, студентам, які відправляються на навчання. Останнє особливо актуальне зараз, коли триває вступна кампанія. Cтраховий поліс оформлюється на термін від 3 діб до року.

І особиста моя рекомендація – не треба економити! Дивна порада, чи не так?) Але ось про що мова. Якщо під час подорожі буде активний відпочинок (дайвінг, водні лижі, стрибки з парашютом та т.ін), скажіть це менеджеру під час оформлення полісу страхування, та включіть опцію Активний відпочинок. Платіж це збільшить, але не суттєво. Ви не будете мати проблем, коли щось станеться під час такого відпочинку. Інакше, компанія матиме право відмовити у компенсації та прийдеться доплачувати зі свого гаманця. Такі випадки теж бували.

Тож мандруйте, відпочивайте, навчайтеся та знаходьте роботу своєї мрії! Ми страхуємо ваші форс-мажори).

Теги:

Стань блогером

Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Кременчуцький ТелеграфЪ, напишіть, будь ласка, листа на адресу:

rv.telegraf@gmail.com


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх