«Отдамся в хорошие руки! Мя-я-у!»

9.08.2007, 17:08 Переглядів: 4 395
Два тижні поспіль цей кумедний кіт спить на прилавкпх із книжками, що на вулиці Пролетарській. «Прийшов до нас, заплигнув на книжки і звернувся клубочком. І такий у нього вигляд був, що аж жалко проганяти, – розповідає  Ірина Володимирівна, реалізатор книжкової продукції. – Тепер він у нас цілими днями спить.

Два тижні поспіль цей кумедний кіт спить на прилавкпх із книжками, що на вулиці Пролетарській. «Прийшов до нас, заплигнув на книжки і звернувся клубочком. І такий у нього вигляд був, що аж жалко проганяти, – розповідає  Ірина Володимирівна, реалізатор книжкової продукції. – Тепер він у нас цілими днями спить. Приходить зранку, як ми столи ставимо, і йдк, коли їх розбирають». Багато хто з перехожих зупиняється подивитися на кота-книголюба або сфотографувати, як він мирно спить на прилавку. Навіть на відеокамеру його вже зняли: «весільний» оператор «утік» від наречених і назнімав сплячого кота.
Цю кицю спробували підгодувати, але вона, здається, «сидить на дієті». «Він тільки воду п’є, знайшов у нас відро і хлище. Спробувала ковбаси дати – не схотів їсти. Дівчата молочка давали, так він зовсім трохи похлебав. А от рибкою пригостили, одразу ж чотири проковтнув, а потім біля п’ятої довгенько крутився. Ще жіночка проходила, сирком пригостила». Прізвисько цьому дворовому коту-інтелектуалу поки що місцеві мешканці так і не дали.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх