«Посиделки» у притулках

9.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 665
Чи замислювалися ви над тим, як проходять вихідні дні в дитячих будинках.
Оце так вихідний: і качелі, і піца, і екскурсія. Вихованцям притулку «Промінь» цей день запам’ятається різними спогадами.

Чи замислювалися ви над тим, як проходять вихідні дні в дитячих будинках, інтернатах чи притулках? Звісно, по-різному. Але минула субота для вихованців притулку для неповнолітніх «Пролісок» запам’яталася добрими спогадами. Того дня разом із дорослими-вихователями притулку та волонтерами благодійного фонду «Надія по всьому світу» Україна-Схід» діти гуляли по місту, каталися на качелях, стрибали на батуті та відвідали піцерію.
До речі, подібний відпочинок було організовано волонтерами фонду в рамках програми вихідного дня «Посиделки», які в притулках міста проводяться з кінця грудня минулого року. Крім прогулянок по місту, проведення екскурсій, відвідування атракціонів, волонтери проводять ігри та конкурси у самому притулку. «Подібні заходи можна було б організовувати набагато частіше, але для цього слід набрати волонтерів. Це люди, які б за покликом душі, а не за кошти, майже щовихідних відвідували притулки, спілкувалися з дітьми та розважали їх. Сьогодні ми запрошуємо кременчужан, які бажають стати учасниками «Посиделок», які хочуть теплом свого серця зігріти дитячі серця любов’ю, турботою та увагою», – каже координатор програми Наталія Мозглякова.
Бажаючих допомогти дітям просять звертатися за телефоном: 8-067-295-73-02



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх