Чумацький шлях – 2007

3.05.2007, 21:05 Переглядів: 1 769
«Шляхом Чумацьким їхав дід, і прадід їхав.
Чумацький шлях розкинув крила, наче птах.
Чумацький шлях – то наша доля, наша пісня,
Життя несе до нас Чумацький шлях.».

Перший ювілей

Про повний перелік рекламних послуг-від реклами в газетах («Телеграф», «Приватна газета», «Для дому і сім’ї», «Очуметь») чи на ФМ-радіостанціях (Авторадіо, Європа плюс) до реклами на біг-бордах міста, відвідувачам виставки розповідали біля стенда «Суперма

Десятий рік поспіль, наприкінці квітня, Кременчук зібрав українських і закордонних підприємців, бізнесменів, дипломатів, а також народних умільців, які приїхали на Міжнародну універсальну маркетингову виставку-ярмарок 'Чумацький шлях – 2007'.  
Як заявив «батько» виставки президент Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку Андрій Мельник, цьогоріч до міського Палацу культури, де традиційно відбувається захід, прибули 174 учасники виставки. З них 90% - це виробники.

Відкриття виставки традиційно супроводжується українськими народними танцями. Але цього року нікому з можновладців не налили келих горілки, як це було кілька років поспіль.

Автомобіль–дискотека. Ця автівка, що має з кілька десятків динаміків, з яких голосно лунає музика, безумовно, була фаворитом у глядачів. Вона обладнана не лише звуковими установками, але й пристроєм для світлових та димових ефектів.

Веселий пінгвін користувався на виставці неабиякою популярністю. Він збирав біля себе багато бажаючих пофотографуватися.

Родзинкою виставки став стенд посольства Нігерії в Україні, біля якого завжди лунала музика з далекої Африки і можна було милуватись національними танцями Нігерії.

Третій секретар посольства Росії в Україні Дмитро Семенов та помічник військово-морського аташе Дмитро Алзубов, які прибули на виставку, передали військовому ліцею комплект форми Збройних сил Росії та 118 книг. Вихованці ліцею, у свою чергу, продемонстрували гостям уміння швидко розбирати і збирати автомат.

Голову облради Олександра Удовіченка та першого віце-мера Кременчука біля стенда посольства Нігерії нагодували пальмовими горіхами, з яких виготовляють пальмову олію. Горіхи виявилися гіркими.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх