Жива вода…з черв’яками

23.03.2007, 18:03 Переглядів: 2 048
У приватному секторі у водопровідному крані «піймали» черв’яка
Мешканка вулиці Хорольської, набравши води з крана, знайшла у ній черв’яка. Шановна пані опечатала воду разом із своєю знахідкою і  звернулась до санстанції, аби з’ясувати, що за «мешканець» у ній плаває. Але там її склянку на експертизу не взяли. Як пояснив головний санітарний лікар міста Віктор Акімов, фахівці санстанції самі поїхали робити відбір води на експертизу.

У приватному секторі у водопровідному крані «піймали» черв’яка
Мешканка вулиці Хорольської, набравши води з крана, знайшла у ній черв’яка. Шановна пані опечатала воду разом із своєю знахідкою і  звернулась до санстанції, аби з’ясувати, що за «мешканець» у ній плаває. Але там її склянку на експертизу не взяли. Як пояснив головний санітарний лікар міста Віктор Акімов, фахівці санстанції самі поїхали робити відбір води на експертизу. «На яких підставах я буду робити аналіз того, що в склянці? Я не знаю, звідки ця вода. І аналіз ми робимо лише на відомі інгрідієнти за держстандартом. А хто там плаває, я не знаю: я не судмедексперт». Він порадив у таких випадках звертатись до міськводоканалу. «Адже придбавши щось у магазині, з претензіями ви звертаєтесь до них», - додав він. Отже, виходить, що черв’яка у воді має спіймати не сам мешканець, а якась з контролюючих служб.
Заступник директора міськводоканалу Олександр Пісковий розповів, що до нього із скаргою на черв’яка у воді ніхто не звертався, і побіцяв доручити фахівцям розібратись із цією ситуацією.
Існує думка, що черв’як у водопровідному крані міг з’явитись через «погані» труби, або ж у тому випадку, коли цим краном давно ніхто не користувався.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх