Балуваний ти, Васю! або Тлумачник чоловічих подарунків

23.02.2007, 15:02 Переглядів: 2 944
Кожного року, напередодні 23 лютого, жінки ламають голови над подарунками своїм коханим. Зазвичай вони «радяться» лише із власною логікою. Тому часто чоловіки отримують презенти, які в найкращому випадку вважають «пилозбирачами», а в найгіршому – не сприймають як подарунки взагалі. Напередодні свята Захисника Вітчизни жіноча і чоловіча половини «Телеграфа» об’єднали свої зусилля і таки з’ясували, про які подарунки мріє сильна половина людства.

«Пахучі штучки» для коханого

мал. Дмитра БАБЦЯ

Жіноча логіка
- 23 лютого – гарна нагода подарувати коханому щось таке, що підкреслить його мужність. Ось, наприклад, що допомагає нам бути такими жіночними і яскравими? Правильно – косметика. Нам баночки, тюбики і флакончики життєво необхідні. І їх ніколи не буває забагато. А поряд з гарною і яскравою жінкою має бути доглянутий чоловік. Отже, подарую йому щось із косметики. Наприклад, парфум. Тоді він не просто приємно пахнутиме, а пахнутиме саме так, як мені подобається. Або подарую йому крем для обличчя. Ну то й що, що він ними не користується. Треба ж колись починати! Ні, краще якийсь набір для гоління. Пінки, лосьйони, гелі – це ж безпрограшний варіант. І нову бритву – та, якою він користується, уже давно вийшла з моди. Он по телевізору вже давно таку «наворочену» рекламують…

Якби чоловіки заговорили
- Я нічого у косметиці не розумію. Але якщо її в мене немає, значить, вона мені не потрібна. І крапка. Це чоловіче табу і нічого про це говорити взагалі. І ще одне: мені подобається, як ти пахнеш, але я так пахнути не хочу!
І ще одне: я не Бекхем, і бажання ним бути в мене теж немає. До того ж, чоловіки не змінюють бритву лише тому, що вона вже вийшла з моди. Ось набір для гоління дійсно потрібна річ. Я ось іноді думаю, що потрібно завести собі електричну бритву – щоб сама голила й сама очищувалась. Завжди мріяв голитися ще не виходячи зі сну – заснув зі щетиною, а прокинувся, як новенький!
Слухай, краще подаруй мені будильник – такий, щоб не дратував зранку «пилянням», а щоб казав: «О мій господар, твоя кава чекає!».

Запонки під колір очей

Жіноча логіка
- Так, шкарпетки я дарувала йому на минуле 23 лютого. Може, цього разу білизну? Або ні, краще домашні капці, такі м’якенькі, щоб він мріяв повертатися додому, а там – я. Чи може, подарувати йому светр. Якраз бачила дуже гарний в одному магазині... Ні, краще я подарую йому модну краватку і запонки – під колір очей. Такий подарунок завжди актуальний!

Якби чоловіки заговорили
- Ох, мила, як ти гадаєш, чому я досі не зносив ті шкарпетки ніжно-якогось кольору з покемончиком на великому пальці? Що сказав би сусід Микола, коли б це побачив? Лише те, що зі мною щось не те коїться, що я, мабуть, теж якогось ніжного кольору, як ті шкарпетки. Навіщо мені ця морока? І взагалі, якось негарно дарувати мені те, що і так би потім купила. Я ж тобі не дарую колготки на кожне 8 Березня. Та й, якщо чесно, будь-який одяг, навіть отой симпатичний светрик з магазину, ми за подарунок не вважаємо.
На капці, так і бути, я згоден, але нехай вони будуть якісь сіренько-непомітні, і щоб без напису «LOVE» – мені в них у коридорі з Миколою курити та пиво на кухні пити. А після цього, на ранок, мені якраз підійте біла краватка в червону павутинку – під колір моїх очей. До речі, ми вважаємо, що нікому, окрім нас самих, не під силу обрати «правильну» краватку. Уяви, якби я самотужки обирав тобі сумочку. Уявила? Це те саме.

Романтичне гніздечко на двох

Жіноча логіка
- Подарунки придумали для того, щоб показати людині, що її люблять. Я подарую йому щось зворушливе, що так і промовлятиме про мої почуття. Наприклад, статуеточку – двох закоханих янголят чи цуценят. Або свічечки «ароматично-романтичні». Ванільну я подарувала йому на День святого Валентина, а на це свято куплю з запахом іланг-ілангу, і якусь гарну листівку на додачу підберу. Або рамочку для фото – він помістить туди знімок, там, де ми вдвох, і буде милуватися. Все таке гарне, не знаю, що й обрати… З іншого боку, якщо вже по-чесному, користі з такого подарунку не багато. Краще подарую щось практичне. Наприклад, набір для інструментів (якраз у коридорі вимикач давно не працює). Або нову лампу у спальню. Я тут одну намітила – чудово впишеться у наш інтер’єр!   

Якби чоловіки заговорили
- Знову пилозбірники! Так... на янголят ще якось можна погодитися – поставлю кудись повище. Але тільки не песики! У мене дах їде від випучених оченят та неприродньо висолоплених язиків. Я розумію, що «вони такі чудові, різнокольорові», але куди їх ставити? Кажучи твоєю мовою, вони порушать циркуляцію енергії Ци у нашому просторі кохання!
Інструменти – це практично, але будь-ласка, не ходи їх обирати сама. Звернись по допомогу до Миколи – йому лапші на вуха не навішають і не підсунуть під виглядом набору для супер-майстра на будь-який випадок життя п’ять гайкових ключів 10 на 12. І взагалі, нагадати чоловіку, звідки в нього руки ростуть у його свято – це так по-жіночому! А ще у вашому дусі – дарувати нам щось ніби саме для нього, натомість користуватимуться ним усі. Як твоя лампа. Даруй, я не проти. Якби до неї ще й пульт дистанційного «вмик.-вимк.», притоплене світло, музика, стриптиз... Даєш свято кожного дня!

Даруйте чоловікам «пофігєні» – не помилитеся!

Якби чоловіки заговорили
- Нам подобається все, що «фуричить», тобто різні технічно-механічно-електрично-цікаво налаштовані «пофігєні», як-то: радіаційний дозиметр, компас зі вмонтованим термосом, ручка з GPS-навігатором. Особливо збуджують фантазію «пофігєні», які можна приладити до інших «пофігєнєй». Дуже практичні секундомір та спідометр на велосипед, ліхтарик з ремінцем, який можна надіти на лоба і ходити при вирубленій електриці «хендз фрі».
Для комп’ютерників чи технарів підійдуть усілякі новинки, але перед тим, як їх купувати, проконсультуйтеся зі спеціалістом, щоб потім не вислухати від коханого все, що він думає з приводу тієї чи іншої фірми-виробника чи конфігурації. Краще розвідати «параметри» заздалегідь – такий подарунок має чітко відповідати вимогам «замовника», інакше розчарування не уникнути.
Як бачите, спектр подарунків надзвичайно широкий: нам сподобається і суперакумулятор для фотокамери, і флеш-картка для мобільника, і довгоочікувана комп’ютерна іграшка, і кишеньковий ножик (обов’язково швейцарський), і вудка, і бінокль, і пристрій нічного бачення, і дартц, і мініатюрна модель автомобіля, і маска індіанця, і лицарські лати – в кожному з чоловіків живе маленький хлопчик та Сталоне, Мікі Рурк і Джонні Деп в одній особі. Так що, щоб ви не подарували з вищеперерахованого – не помилитесь. Аби з душею.

Інь та Ян газети «ТелеграфЪ»



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх