На літо – за місто!

12.05.2006, 16:05 Переглядів: 1 898
На сьогодні у кременчуцькому міськвиконкомі заплановано нараду щодо організації дитячого відпочинку у пришкільних та позаміських оздоровчих таборах. Про це повідомила завідувачка відділу сім’ї та молоді Тетяна Одерій. Вона каже, що попередньо вже визначено кількість таборів, які працюватимуть. За містом діятиме нафтохімівський „Сонячний”, міський „Зоряний”, автозаводський „Супутник”, кредмашівська „Чайка” та „Енергетик”, що належить ВАТ „Полтаваобленерго”.

Дитячий відпочинок в оздоровчих таборах

На сьогодні у кременчуцькому міськвиконкомі заплановано нараду щодо організації дитячого відпочинку у пришкільних та позаміських оздоровчих таборах. Про це повідомила завідувачка відділу сім’ї та молоді Тетяна Одерій. Вона каже, що попередньо вже визначено кількість таборів, які працюватимуть. За містом діятиме нафтохімівський „Сонячний”, міський „Зоряний”, автозаводський „Супутник”, кредмашівська „Чайка” та „Енергетик”, що належить ВАТ „Полтаваобленерго”. Працюватиме і щорічний табір „Ерудит” при педучилищі. „Сонячний” планує працювати з першого дня літа, а решта таборів орієнтовно з середини червня. Щодо кількості турів, то вона остаточно не визначена, відповідно й кількість дітей буде уточнюватися. Так само і ціни на путівки затверджені не скрізь. Але вони не надто відрізняються від минулорічних.
Для того, щоб влаштувати свою дитину до заміського табору, треба купити путівку. Вона доволі дорога – до 900 грн. Як повідомила „Телеграфу” головний бухгалтер табору „Зоряний”, Наталя Товма, треба звернутися на своє підприємство і в профспілку, щоб вони оплатили путівку. Частину їм відшкодує соцстрах. 10% вартості путівки (відсоток може коливатися в залежності від галузі) сплачують батьки.
Головний спеціаліст Кременчуцької дирекції Фонду соцстраху Лідія Ярошенко розповіла „Телеграфу”, що цьогорічні умови та розцінки будуть відомі лише після середини травня. Але з огляду на минулий рік орієнтовно соцстрах відшкодовуватиме вартість перебування дитини в таборі у сумі 19 грн/добу. Лідія Іванівна каже, що працівникам приватних підприємств, особливо дрібних, влаштування дитини на відпочинок може обійтися дорожче, ніж заводчанам. Принаймні законодавство передбачає чотири джерела відшкодування вартості путівки: соцстрах, підприємство, батьківська доплата та профспілка, а її якраз і немає у дрібних підприємців.

Пришкільні табори

З 1 до 20 червня при кременчуцьких школах традиційно працюватимуть табори відпочинку для учнів молодших класів.

У пришкільному таборі діти перебуватимуть протягом робочого дня – з 8.00 до 17.00. Про це розповів завідувач Крюківського райво Валерій Лобода. Як і минулого року, вони там харчуватимуться тричі – матимуть сніданок, обід та полудень.
Вартість путівки в такий табір становить 98 грн. з розрахунку 7 грн./день. Частина батьківської оплати становить 30 грн. Передбачено і пільгове перебування школярів у пришкільному таборі. Але про це слід потурбуватися зарані і зібрати необхідні довідки (для багатодітних, сиріт і т.і.).
В обох районах крім пришкільних таборів працюватимуть профільні: в ДЮСШ №1 та №2, на Станції юних натуралістів, в Будинку юнацької творчості на вул.Бойка, табір „Ерудит” при 10-й школі та НВК в Крюкові.

 Районні відділи освіти  Пришкільні табори  Профільні табори  Вартість путівки  Термін роботи табору
 Автозаводський райвідділ освіти  17  4  98 грн.  З 01.06 до 20.06
 Крюківський райвідділ освіти  10  3  98 грн.  З 01.06 до 20.06

(За даними міського відділу сім’ї та молоді)

За більш детальною інформацією щодо роботи таборів відпочинку звертайтесь до відділу сім’ї та молоді міськвиконкому за телефоном: 3-61-67.

 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх