Вітаємо переможців акції „х-ОЧУ-и-МЕТЬ”!

17.02.2006, 10:02 Переглядів: 1 642
У суботу, 11-го лютого, в офісі редакції тижневика „Кременчуцький ТелеграфЪ” переможці акції „х-ОЧУ-и-МЕТЬ” отримували свої призи.
„У мене навіть руки від хвилювання затремтіли, коли побачила, що співпав останній номерок у виграшному рядку”, – ділиться враженнями Валентина

У суботу, 11-го лютого, в офісі редакції тижневика „Кременчуцький ТелеграфЪ” переможці акції „х-ОЧУ-и-МЕТЬ” отримували свої призи. Цього разу свою щасливу власницю знайшов пилосос. Її звати Валентиною. Отримувати свій приз Валентина прийшла разом з молодшою донечкою Алінкою. Валентина розповіла нам, що читає „ТелеграфЪ” практично з моменту його появи, а тому про акцію вона дізналася, як то кажуть, з перших рук. „У мене три картки учасника, – розповідає Валентина. – Я перевіряла їх із самого початку, а чоловік усе підсміювався наді мною, мовляв, це несерйозно.” Виявилося, серйозно. Валентина зізналася, що вона мріяла саме про пилосос, бо їхній зламався і новенький прийшовся до речі, як ніколи.
Загалом за два тижні 140 учасників акції отримали по комплекту сувенірів від улюбленої газети. Ще шість читачів прийшли за призами із „Чорного ящика”. Двом з них пощастило витягти картки поповнення рахунку на 25 гривень від Djuice, ще двоє отримали по сертифікату від салону „Фіфа” на відвідування тренажерного залу. Також своїх щасливих власників знайшли спортивна сумка від магазину “ESPRIT” та сертифікат на 250 гривень від магазину „Мультиспорт”.
Чекаємо переможців щосуботи за адресою: вул. Шевченка, 50-А.

Хочеш мати? – Грай! У „Телеграфа” – вигравай!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх