Вітаємо переможців акції “х-ОЧУ-и-МЕТЬ”

23.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 862
Це вже третій мобільний телефон, що знайшов свого хазяїна за допомогою нашої акції. Ще сім продовжують чекати на щасливих переможців!.

У суботу, 17-го листопада, в офісі редакції тижневика “Кременчуцький ТелеграфЪ” переможці акцій “х-ОЧУ-и-МЕТЬ” отримували свої призи. Цього разу ми передали “у добрі руки” два мобільних телефони від магазину “Телефончик”. Наша читачка Наталя стала однією із щасливих власників новенької мобілки. Вона з газетою “ТелеграфЪ” вже два роки. “Коли я почула про те, що газета розпочинає акцію, то не дуже повірила, що зможу щось виграти, – зізнається Наталя. – Але коли побачила, що номер моєї картки учасника 5 000, то подумала, що він принесе мені удачу”. Дівчина каже, що одразу вирішила, що один з мобільних телефонів дістанеться їй. Так і сталося. Наталя зупинятися не збирається, буде продовжувати грати. “У мене в планах машина, – каже вона. – У виграшному рядку на автомобіль я вже дві цифри закреслила!”
Цієї суботи десять учасників акції отримали по комплекту сувенірів, а ще один прийшов за призом із “Чорного ящика”. Щасливчику дістався сертифікат на 250 гривень від магазину “Мультиспорт”.
Чекаємо переможців щосуботи за адресою: вул. Шевченка, 50-А.

Хочеш мати? – Грай!
У “Телеграфа” – вигравай!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх