Ferrexpo продовжує реалізацію гуманітарних проєктів в Полтаві

29.06.2022, 08:18 Переглядів: 1 667

 

Вартість даної партії допомоги склала понад 1,5 млн гривень

З перших днів війни Полтава стала гуманітарним центром, який прихистив понад 120 тисяч вимушено переміщених осіб з Харківської, Сумської, Донецької, Луганської та інших областей. Більше половини переселенців - діти, які потребують допомоги в пріоритетному порядку.

За ініціативою основного акціонера компанії Ferrexpo Костянтина Жеваго та команди керівників її гірничодобувних підприємств до Полтави, відповідно до поточних потреб, спрямовуються партії допомоги, зокрема одяг, взуття, постільна білизна, дитячі іграшки, побутова хімія, візочки та ліжечка для маленьких дітей.

Черговий вантаж допомоги було доставлено до гуманітарного хабу цього тижня.  Вартість даної партії допомоги склала понад 1,5 млн гривень. Волонтери отримали понад 2000 демісезонних підліткових жакетів, більше 3000 футболок, майже 2000 комплектів дитячої білизни та багато інших необхідних товарів.

Одним із завдань гуманітарної місії Ferrexpo також є вирішення питання створення необхідного продовольчого резерву. Так, за зверненням керівництва Полтавської обласної військової адміністрації, протягом червня було доставлено понад 5 тонн ковбасних виробів для оперативного розподілу між тими, хто цього потребує. Вартість наданої продукції становить понад 1 млн гривень.

- Формуючи вантаж допомоги, кожного разу ми виходимо з конкретних потреб населеного пункту, регіону або категорії осіб, для яких вона призначена. До процесу прийняття рішень про виділення допомоги долучаються усі керівники підприємств в Україні та менеджмент Ferrexpo. Усвідомлюючи важливість нашої діяльності для регіонів, де розташовані наші виробничі потужності, ми знаходимося в постійному діалозі з представниками влади на місцях, волонтерською спільнотою та громадськістю. Вивчаємо всі потреби та працюємо над їх задоволенням, - повідомили в компанії.
Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх