Проєкт за проєктом: завершене мощення тротуару в Козельщині коштом Біланівського ГЗК

6.09.2021, 11:33 Переглядів: 1 148

 

Його там чекали більш ніж десяток років

Проєкт мощення тротуару в Козельщині цілком можна приурочити до дня знань, оскільки він веде до Козельщинського ліцею та в першу чергу ним будуть користуватися школярі. Та є ще одне стратегічне значення встановленого тротуару – він з’єднує центр селища з околицею, що в цілому охоплює чверть населення Козельщини.

 

Селищний голова Олександр Троцький розповідає, що тротуар тут не мали змоги відремонтувати вже більш ніж десяток років, що можна побачити нижче на фото. 

- В нашій громаді дуже багато об’єктів, що потребують ремонтів чи оновлення. Нажаль державного та місцевого фінансування не вистачає, тому добре, що є відповідальні підприємства, як от Біланівський ГЗК, що надають допомогу. З комбінатом ми співпрацюємо не один рік, що позитивно впливає на розвиток нашої громади.

Загальна площа встановленого тротуару склала 621 кв.м., а вартість – 590 тисяч гривень. 

 

- Наше підприємство знаходиться поруч з Козельщинською територіальною громадою, тому ми всіляко підтримуємо її розвиток. Незабаром завершуємо реалізацію ще одного проєкту по ремонту в амбулаторії на території Козельщинської ОТГ, - коментує Леонід Тютюнник, заступник генерального директора із земельних питань ТОВ «Біланівський ГЗК». - Окрім цього вже починаємо планування співпраці на наступний рік.

Загалом, кінець літа став насиченим для благодійної діяльності Біланівського ГЗК з групи Ferrexpo. Лише до першого вересня комбінат забезпечив асоціацію інвалідів з дитинства «Новий дім» необхідними канцтоварами, а в Новогалещинському ліцеї презентували частину виконаних ремонтних робіт, вартість яких перевищила 4 млн гривень.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх