Поодинокі тролейбуси ледь не лопаються: зранку в Полтаві не курсував громадський транспорт

12.12.2018, 11:01 Переглядів: 2 765

 

Приватні перевізники таким чином хочуть «вибити» тариф у 8 гривень

Ввечері 11 грудня через сторінку в соцмережі приватні перевізники Полтави попередили, що 12 грудня до 9.00 міський транспорт не вийде на маршрути. Схоже, що погрози виконали, адже сьогодні у полтавців були проблеми з переміщенням по місту.


 


Полтавка Вікторія Трощак поділилася «картиною», яка відкрилася їй на зупинках громадського транспорту по дорозі на роботу.


- Їду містом. Зупинки переповнені, поодинокі тролейбуси ледь не луснуть, - розповіла Вікторія.


Виконуючий обов’язки міського голови Олександр Шамота визнав, що у Полтаві проблеми з громадським транспортом. Дуже складна ситуація на віддалених районах


У відео-зверненні в.о. мера розповів, що вчора відбулися переговори з перевізниками. Останні вимагали, щоб на сьогоднішньому позачерговому засіданні виконкому підвищили тариф до 8 гривень. Олександр Шамота категорично відмовився від цього.


- Окрім того я розумію, що ця історія з шантажем і сьогоднішнім страйком і невиїздом до 9 ранку пов’язана з пред’явленням звинувачень колишньому міському голові Мамаю, який безпосередньо курував цю галузь і з якої він безпосередньо кормився. Тому я розумію, чиї вуха тирчать з цієї проблеми, - розповів Олександр Шамота.


Шамота бачить два виходи із ситуації. Перший – прискорення співпраці з Європейським банком реконструкції і розвитку для отримання кредиту на купівлю нових тролейбусів, другий – закласти кошти в бюджет та в наступному році придбати автобуси для комунального підприємства.



А поки ні нових тролейбусів, ні комунальних автобусів немає, залишається лише «заздрити» мешканцям Полтави, які не мають особистого транспорту.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Facebook «Асоціація перевізників Полтавщини», Facebook «В Полтаві» Джерело відео: Facebook Олександр Шамота
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх