Трьом закладам для розваг „відріжуть” воду, електрику й тепло

25.10.2007, 17:10 Переглядів: 2 269
Новий спосіб боротьби із порушниками режиму роботи та законодавства про тишу запроваджує міська влада. На засіданні виконкому 19 жовтня керівників міськводоканалу та „Полтаваобленерго” зобов‘язали в десятиденний термін розірвати договори на послуги із керівництвом трьох розважальних закладів.

Новий спосіб боротьби із порушниками режиму роботи та законодавства про тишу запроваджує міська влада. На засіданні виконкому 19 жовтня керівників міськводоканалу та „Полтаваобленерго” зобов‘язали в десятиденний термін розірвати договори на послуги із керівництвом  трьох розважальних закладів та відключити їм воду, електроенергію і тепло. „Під роздачу” потрапили бар на молодіжному „Рідна хата”, що прославився шумом, та комп‘ютерні клуби „Некст Левел” (на Гвардійській) та „Нью стар” (у центрі міста). У клубах ночами засідають підлітки, розпиваючи під гру пиво та слобоалкогольні напої. Таку картину неодноразово бачили представники контролюючих органів під час перевірок.
Усі заклади належать одному власнику, ними керує підприємець В‘ячеслав П‘янов. Попередні спроби влади у вересні закрити ці „осередки культури” успіхом не увінчалися. Підприємець не зреагував на рішення виконкому про заборону роботи закладів-порушників і не закрив їх. Цього разу пан П‘янов просто покинув засідання виконкому, коли від нього зажадали пояснень.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх