Молодим сім’ям обіцяють житло

6.07.2007, 17:07 Переглядів: 2 443
Кількість квартир для «молодих сімей», планують збільшити в чотири рази. Цього року житло отримають 56 молодих сімей..

Програму забезпечення житлом молодих сімей на 2007-2015 роки ухвалили депутати міськради. Про це повідомив начальник Полтавського держуправління фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Олександр Камєнєв. Згідно з програмою, протягом восьми років планується придбати 663 квартири. На купівлю цього житла потрібно близько 26,5 мільйона гривень. Фінансуваня має надходити з місцевого, державного та обласного бюджету. Певну частку сплачують самі «молоді».  Цього року квартири мають отримати 56 сімей. «У четвертому кварталі частково здається будинок у кварталі 304, в районі Пивзаводу. Цього року у ньому житло мають отримати 56 сімей. Ще частину квартир ми розраховуємо отримати там наступного року, – розповіла начальник консультаційного центру Ніна Камєнєва.
Пані Камєнєва зазначає, що близько 100 сімей перебуває у черзі на пільгове отримання житла за програмою молодіжного будівництва.
Відповідно до цієї програми, з кожним роком кількість отримувачів житла має збільшуватись. Так, у наступному році молодим сім’ям плануєть надати 61 квартиру, у 2009 – 69, а в 2015 – 81. Однак протягом попередніх восьми років квартири отримали лише 163 молоді сім’ї. Виходить, кількість квартир, які планують надати «молодим», зросте в чотири рази. Але молодіжне будівницво поки що фінансують слабо. Тож невідомо, чи вистачить на заплановані квартири коштів. Тим паче, що програма розписана аж до 2015 року, а до цього часу «квадратні метри» можуть подорожчати, і «з’їсти» закладене фінансування.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх