Куди поїхати на відпочинок

21.04.2006, 13:04 Переглядів: 2 141
Щоб добре відпочити не обв”язково далеко їхати –і в Полтавській області ви зможете зайнятись кінним спортом, поплавати на байдарках та відчути переваги козацького життя.

Гарно відпочити можна не лише на всесвітньо відомих курортах. Якщо ви бажаєте поїхати із компанією на екскурсію, подивитись щось нове або просто насолодитись тишею та спокоєм, вам не обов’язково шукати щастя в далеких краях. Добре відпочити можна і не виїжджаючи за межі нашої області.
У місті існують екскурсійні бюро, які організовують такі прогулянки для бажаючих. Крім того, можна влаштувати собі екскурсію самотужки або зайнятися «зеленим туризмом» – відпочити у сільській місцевості. Сьогодні ми лише коротко познайомимо вас з місцями, які можуть здивувати чимось новим, де можна відпочити, помилуватися гарними краєвидами. Інформацію «Телеграфу» надали в обласному управлінні культури і туризму та в Кременчуцькому бюро подорожей та екскурсій. А якщо ми побуваємо в одному із цих місць, то обов’язково поділимось з вами ще й своїми враженнями.

Селище Онуфріївка (Кіровоградська область) – в цій місцевості розташований кінний завод. Ви зможете не лише досхочу покататись верхи, а й помилуватись місцевим парком.
Село Мазепін Яр (Бригадирівка) – тут можна відчути себе справжнім козаком: курені, хати, кафе – все виконано в старовинному українському стилі. Крім того, весело буде й вашим дітям – для них розроблена спеціальна «козача» програма. І, звичайно ж, гостинні господині частуватимуть вас українськими стравами.
Селище Диканька, Диканський район – там ви зможете поселитися у сільському будиночку. До ваших послуг – хутір «Вечори на хуторі поблизу Диканьки».
Село Хомутець, Миргородський район – у цій місцевості щорічно оздоровлюється 700-800 чоловік. Гарне місце для прогулянок та відпочинку. Тут розташований маєток Муравйових-Апостолових.
Решетилівка, Сухорабівка – в цих селищах розвинений екстримальный туризм. Ви можете походити на байдарках, покататися верхи або порибалити.
Котелевський район – тут пролягає кінний маршрут, і якщо вам до вподоби прогулянки верхи, відпочинок вам має сподобатись.
Село Багачка, Багачанський район – знаходиться біля річки Псел, тому влітку тут можна поніжитись на пляжі.  Крім того, тут розташовано санаторій, у якому можна підлікуватись мінеральними водами.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх