Посаджені на суботнику берізки хтось повиривав із корінням

29.04.2011, 09:26 Переглядів: 2 413
Куди скаржитися?.

До редакції «Телеграфа» звернулася Валентина, мешканка будинку по вулиці Чкалова, 1-Б і розповіла таку історію:

 

– Минулого четверга сумлінні мешканці нашого будинку влаштували суботник. Привели до ладу територію, посадили дерева, щоб ніхто не заїжджав на дитячий майданчик. Самі наносили родючий грунт, поливали. А наступного дня посаджені берізки хтось повиривав із корінням, так шкода! І на цьому місці знову ставлять машини, прямо на дитячому майданчику.  Чи є управа на цих автолюбителів? Що робити нам, мешканцям? Адже для нас це – катастрофа?

 

Ми адресували запитання спочатку старшому інспектору Кременчуцького відділу ДАІ Володимиру Кравченку. Він сказав, що Закон «Про дорожній рух» дозволяє водіям заїжджати у двори, де вони живуть, і залишати там авто. І якщо у дворі немає знаку «Стоянка заборонена», а дитячий майданчик  не огороджений, за законом, водія штрафувати ні за що. 

Втім, якщо йдеться про псування зелених насаджень, то тут Володимир Кравченко порадив звернутися до природоохоронної прокуратури, додавши фото авто, які стоять на місці дерев. 

Сергій Гаріфов, начальник відділу благоустрою міськвиконкому, радить писати скаргу до його відділу або у міліцію, адже за псування зелених насаджень передбачена адміністративна відповідальність. Він додав, що зараз міська влада розробляє механізм впливу на автолюбителів, які полюбляють ставити свої машини на дитячих майданчиках. Можливо, задля цього доведеться доповнити чинні «Правила благоустрою Кременчука».



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх