Коли кременчужан телефонізують?

18.08.2005, 14:08 Переглядів: 1 758
До редакції газети «ТелеграфЪ» звернулися мешканці 25-го та 17-го будинків по вулиці Московської з проханням підняти питання телефонізації їх району. «Є люди, які у черзі на телефон по 20 років стоять, однак їм досі нічого не обіцяють. Ми живемо майже в центрі міста, а відчуття таке, що у кам’яному віці»..

Нарешті пощастить Кохнівці, Молодіжному та Занасипу

Як повідомили «Телеграфу» у центрі електрозв’язку № 3, встановлювати телефони на вулиці Московської будуть після запуску нової АТС на Молодіжному на 4402 номери. Збудувати її зв’язківці обіцяли не раніше середини 2005 року.
«Ми вже встановили нову цифрову телефонну станцію на Молодіжному, зараз виконуємо так звані лінійні роботи, доводимо дроти до квартир, - пояснює Юрій Дряпіка, директор центру №3. – До Нового року усі абоненти цього району в межах дії станції перейдуть з «4» на «73».
Валентина Товста, начальник дільниці маркетингу та продажу послуг ЦЕЗ №3 пообіцяла, що у 33-ій,34-ій та 35-ій квартирах з будинку №25 по вул. Московській  телефон з’явиться найближчим часом: «Ми вже надіслали їм запрошення на встановлення, а от 86-ій та 90-ій квартирі з цього будинку доведеться почекати, так само як і 17-му будинку».
У вересні зв’язківці  введуть в експлуатацію нову АТС-72 на 2200 номерів для Великої Кохнівки. Цього ж року тисячу абонентів з «2» на Третьому Занасипу перекинуть на цифрову АТС-73.
«Плата за встановлення телефону не змінилася: 200 гривень за ординарний номер і 160 гривень – за спарений», - проінформувала Валентина Товста, начальник дільниці маркетингу та продажу послуг ЦЕЗ №3.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх