На що ви сподіваєтесь або чого побоюєтеся після виборів? (ОПИТУВАННЯ)

21.10.2012, 13:05 Переглядів: 3 241


Думка кременчужан

Валерій Валентинович:

– Янукович буде – нічого доброго не буде. А ці обіцянки Королевської: пенсія 500 євро, зарплата – 1000 євро... Яценюк теж каже, що підвищить пенсії. А гроші де візьмуть? Може, опозиція підвищить виплати на якісь копійки. А на ринок уже ходити страшно!

 

Тетяна:

– Всі сподіваються на краще. Так завжди, у будь-яких ситуаціях, навіть у критичних, які не пов'язані з політикою. А побоююсь, що до влади прийдуть непрофесіонали, некомпетентні люди.

 

Валентина Семенівна:

– Боюся, щоб не стало гірше. Вже нікому не вірю – жодній партії, жодному кандидату. Єдиний, хто мені подобається – наш мер, але за інших політиків не скажу. Трохи вірю комуністам, але як вони зроблять те, що обіцяють – повернуть усе народу? Хто ж віддасть своє?

 

Світлана Олексіївна:

– Ми вже отримали свою пенсію – тисячу гривень. Краще нам вже не буде: сотню додадуть, а дві – заберуть. Та ми знаємо, що хоч ці гроші отримаємо, якось проживемо, а молоді на цю тисячу ще треба роботу знайти. А жити їм де? На що сподіватися?

 

Степан:

– Я особисто нікого не обирав, не обираю й не обиратиму – у мене своя опозиція. Якщо все буде добре – зрадію. Але мені здається, нічого нового не буде. Бо той, хто йде в політику, знає, навіщо йому це – щось «відірвати» для себе.

 

Лейла:

- Побоююсь, що Партія регіонів захопить всю владу. І взагалі, не вірю, що ці вибори будуть чесними, мені здається, все можуть купити. Я вже не дитина, голосуватиму вперше і бачу все, що відбувається.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх