«Коли освітять наш провулок Арсенальний?» - Відповідь: у 2013 році

29.07.2011, 16:46 Переглядів: 2 447

  У нас були старі «лампочки Ілліча» - два ліхтаря на провулок, які вмикали самі мешканці. Та 25 лютого «Полтаваобленерго» їх «відрізало»....

У нас були старі «лампочки Ілліча» - два ліхтаря на провулок, які вмикали самі мешканці. Та 25 лютого «Полтаваобленерго» їх «відрізало». Нам пояснили, що це зайві витрати для підприємства. До нас навіть «швидка» їхати не хоче! Під час виборчої кампанії до нас двічі приходили представники від Олега Бабаєва і обіцяли освітлення. А вибори пройшли — все як у воду кануло. Ми, мешканці провулку, дуже хотіли б, щоб мер Олег Бабаєв приїхав до наc ввечері. Ми його зустрінемо з хлібом-сіллю, але без світла! 

 

Наталя Гейко


Відповідь. «На звернення гр. Н. Гейко, щодо освітлення провулку Арсенального, управління житлово-комунального господарства повідомляє, що мережі зовнішнього освітлення вищезазначеного провулку потребують капітального ремонту. В процесі виконання цих робіт необхідно встановити шафу управління, замінити кабельну та повітряну лінії, виконати заміну світильників на енергозберігаючі та замінити аварійні опори. Також повідомляємо, що відновлення освітлення провулку неможливе без комплексного ремонту повітряної лінії електромереж вулиць всього мікрорайону. Згідно з міською програмою «Світло» м. Кременчука на 2011-2015 роки капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення провулку Арсенального заплановано на 2013рік.»

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх