Швидко, зручно і в будь-який час: купуємо квитки онлайн!

22.05.2024, 19:00 Переглядів: 538 Р

 

Технології впливають на всі сфери нашого життя, і індустрія туризму не стала виключенням. Запланувати відпустку стало легко як ніколи: бльше не потрібно йти до туристичної агенції або відстоювати величезні черги на вокзалі, адже все можна зробити онлайн!

Переваги купівлі квитків онлайн

Електронні квитки - це ті самі квитки, до яких ми звикли, тільки в електронному форматі. Купити електронні квитки на автобус, потяг чи літак надзвичайно легко, а зберігаються вони прямо на мобільному пристрої. Обираючи такі квитки, ви:

  • Економите власний час, адже покупку можна здійснити швидко і в будь-яку хвилину.
  • Зберігаєте усі квитки на пристрої, отже папірець не зможе загубитися під час подорожі.
  • Піклуєтеся про навколишнє середовище, адже використання електронних квитків зменшує використання паперу.

Часто можна зекономити ще й гроші, адже сайти пропонують різноманітні акції та знижки.

Як придбати квитки онлайн

Весь процес дуже простий і потребує усього кілька хвилин вашого часу. Для початку зайдіть на сайт INFOBUS та вкажіть, звідки і куди вам потрібно їхати, оберіть дати та кількість пасажирів та бажаний вид транспорту - або й усі разом. Вебсайт протягом кількох секунд підбере для вас найкращі та найзручніші маршрути. Можна також обрати валюту, якою буде здійснюватися оплата.

Під час бронювання можна також вибрати зручні місця, що часто є неможливим під час покупки квитків в касах вокзалу.

Після успішної оплати квитки прийдуть вам на електронну пошту. Їх не обов'язково роздруковувати, можна просто зберегти на мобільний і пред’явити в такому вигляді під час посадки.

Під час покупки квитків на сайті вам нараховуватимуться спеціальні бонуси, які можна використати під час наступних замовлень та отримати знижку.

Чи існують ризики під час купівлі електронних квитків?

Купувати квитки онлайн не тільки зручно, а й цілком безпечно. Вони нічим не відрізняються від придбаних у касі, тож ризиків тут абсолютно немає. Вся різниця тільки в тому, що, користуючись онлайн сервісом, ви економите свій час і нерви.

Іноді в мережі можна натрапити на інформацію про так званий “овербукінг”, тобто ситуації, коли квитків було продано більше, ніж кількість наявних місць. Проте, такі форс-мажори трапляються дуже рідко і ніяк не пов'язані з типом квитка, тож власники електронних квитків мають такі ж самі права, що й люди, які придбали їх в касі. Зазвичай у випадку “овербукінгу” компанія-перевізрик відшкодовує вартість квитка або переносить його на інший рейс.

Які ще переваги можна отримати від купівлі квитків онлайн?

Найбільшою перевагою є можливість швидко та зручно планувати власний маршрут з будь-якого місця і в будь-який час. Ви можете купити квиток на автобус навіть вночі, коли каси вокзалу зачинені, або в обідню перерву. Вам не потрібно підлаштовувати свій графік під графік роботи кас (або туристичної агенції) і не потрібно витрачати час, аби дістатися туди.

До того ж, квиток завжди буде під рукою: він не вислизне з гаманця, не загубиться в стосі інших паперів, його не з’їсть домашній улюбленець! Тож можете спокійно збирати речі для подорожі і не хвилюватися про те, щоб не забути вдома квиток.

Якщо під час замовлення квитків виникнуть труднощі або додаткові питання, ви завжди можете звернутися до служби підтримки компанії-продавця. Досвідчені фахівці допоможуть в усьому розібратися і зроблять усе, щоб покупка квитка викликала у вас тільки приємні емоції!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 23 від 6 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх