Лабораторія МедЛаб: наука та медицина для збереження здоров'я українців

2.04.2024, 10:22 Переглядів: 703

 

Здоров'я є найбільшою цінністю в житті кожної людини. Здорова людина може повноцінно насолоджуватися кожною миттю, реалізовувати свої мрії та цілі. Проте часто ми забуваємо про профілактику та регулярні медичні огляди, доки не виникнуть серйозні проблеми. 

Своєчасна діагностика допомагає виявити захворювання на ранніх стадіях, коли лікування буде найбільш ефективним. Наприклад, лабораторія МедЛаб використовує новітнє обладнання та методики для забезпечення максимально точних результатів.

Чому саме МедЛаб?


Лабораторія МедЛаб – це не просто медичний заклад, а ваш надійний партнер у догляді за здоров'ям. Наша команда професіоналів з передовими технологіями готова забезпечити вас швидкими і точними аналізами.

МедЛаб – багатопрофільна клініко-діагностична лабораторія, яка стоїть на варті здоров'я українців вже чверть століття. Заснована в 1998 році, вона успішно розвивалася по всій території країни і навіть у важкі військові часи продовжує свою місію забезпечення якісної лабораторної діагностики.

Сьогодні регіональна мережа МедЛаб налічує понад 100 відділень у містах від Вінниці до Луцька, від Тернополя до Чернівців. У власній лабораторії, оснащеній передовим обладнанням від провідних світових брендів, проводиться понад 1500 видів досліджень – від найпростіших рутинних аналізів крові до генетичної та онкологічної діагностики:

  • загальноклінічні аналізи – загальний і біохімічний аналізи крові, визначення груп крові та резус-фактора, дослідження при анеміях та лейкозах тощо;
  • біохімічні дослідження – визначення рівнів глюкози, холестерину, білірубіну, ферментів і багатьох інших показників для оцінки роботи всіх органів та систем;
  • вивчення системи гемостазу, зсідання крові, рівня фібриногену та інших факторів;
  • гормональні дослідження – визначення концентрацій гормонів гіпофіза, щитовидної залози, статевих гормонів для діагностики ендокринних порушень;
  • імунологічні та алергологічні тести – виявлення різних видів алергії, аутоімунних захворювань;
  • онкологічні маркери – специфічні білки для скринінгу та моніторингу онкологічних процесів;
  • діагностика інфекцій – виявлення антитіл, ДНК/РНК різних бактерій, вірусів, паразитів методами ІФА і ПЛР;
  • генетичні дослідження – тести для виявлення генетичних мутацій, визначення ризиків і схильностей тощо.


Також у МедЛабі можна пройти комплексне обстеження за спеціальними діагностичними пакетами: контроль загального стану здоров'я, скринінг онкоризиків, діагностика репродуктивних проблем, TORCH-інфекцій у вагітних, захворювань серця, печінки, нирок, суглобів і багатьох інших систем організму.

З турботою про українців


У важкий період війни лабораторія МедЛаб доклала всіх зусиль, щоб зберегти доступність послуг для українців. Лабораторії працюють навіть під час відключень світла, неухильно дотримуючись найвищих стандартів якості. Для наших клієнтів діють спеціальні вигідні акції, щоб зробити діагностичні послуги ще більш доступними:

  • при оплаті онлайн надається знижка 10% на аналізи для всіх наших пацієнтів;
  • щосуботи – знижка 10% для всіх і в усіх відділеннях;
  • щовівторка ми пропонуємо знижку 15% для дітей;
  • щоп'ятниці пенсіонери можуть скористатися знижкою 15%.


Команда висококласних лікарів, лаборантів і медсестер МедЛабу працює керуючись принципами оперативності, достовірності та конфіденційності. Процедури проводяться максимально комфортно, навіть для найменших пацієнтів (від народження). Зручний особистий онлайн-кабінет, можливість здати аналізи в лабораторії, вдома або в офісі, акції та знижки – в усьому ми намагаємося проявити максимальну турботу про людей.

За непростих часів МедЛаб залишається надійним союзником у справі збереження здоров'я української нації. Разом ми наближаємо перемогу та впевнено дивимось у майбутнє!

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх