Яку портативну Bluetooth колонку вибрати: найпопулярніше у 2024 році

29.03.2024, 14:20 Переглядів: 551 Р

 

Бездротові технології нині панують у нашому світі. Це дуже зручно, адже не доводиться плутатися у проводах.

Один з найпопулярніших гаджетів, що сполучається з іншими пристроями через блютуз, є бездротова колонка, яку можна брати з собою будь-куди. В продажу представлено також “розумні” колонки, які використовують для керування системами розумних будинків і для отримання допомоги від голосових асистентів Alexa, Siri чи Google Assistant. Одним словом, це зручний, універсальний та мультифункціональний девайс, місце для якого знайдеться у кожному будинку.

Популярні бренди бездротових колонок в Україні

Якщо не уявляєте своє життя без подорожей, а подорожі не уявляєте без музики, варто звернути увагу на блютуз колонки таких брендів:

JBL

Це американська компанія, яка посідає лідерські позиції у виробництві аудіотехніки з 40-х років минулого століття. Серед ключових переваг колонок JBL виділяють:

  • фірмове звучання з глибокими басами, чіткими верхніми та середніми частотами;
  • використання міцних матеріалів, що забезпечують хороший звук навіть на максимальній гучності без характерного рипіння;
  • широкий асортиментний ряд під будь-які потреби – можна купити як компактні динаміки, так і цілі акустичні системи з можливістю підключення інструментів для виступів просто неба.

Серед найпопулярніших в Україні серій бездротових колонок JBL назвемо BOOMBOX, JBL Charge, JBL GO та JBL Clip. Купивши одну з названих моделей, отримуєте неймовірне звучання для відтворення з телефонів, смарт-годинників, Smart TV та багатьох інших пристроїв.

Divoom

Один з китайських брендів, що випускає дійсно якісну продукцію. Років десять тому це була нікому невідома торговельна марка. Наразі колонки Divoom впевнено посідають цілком заслужене місце серед лідерів. Одна з переваг колонок Divoom – ідеальний баланс між вартістю та якістю. Якщо шукаєте доступні за ціною варіанти, наступні серії варті уваги:

  • Divoom Voombox – досить проста і недорога колонка у звичайному формфакторі;
  • Divoom Mocha – потужний динамік на 40 Вт з вбудованим містким акумулятором для 25-годинної автономної роботи;
  • Divoom Voombox Outdoor – поліпшена серія, призначена для використання на вулиці, динаміки з максимальним класом захисту від вологи.

Ви обов’язково матимете змогу оцінити потужний звук без спотворення. Колонки цього виробника підтримують дротове та бездротове сполучення з різноманітними пристроями.

 

Marshall

Цей британський бренд відомий тим, що він стояв біля джерел сучасної музики. Компанія спочатку спеціалізувалася виключно на виробництві сценічного обладнання, яке використовували відомі на весь світ рок-гурти епохи 60-70-х років. Зараз компанія пропонує великий вибір бездротових колонок у класичному вигляді. Блютуз динаміки Маршал виглядають, наче прийшли до нас з тих далеких часів. Хоча їх не можна назвати дешевими у порівнянні з JBL та Divoom, ви відразу відчуєте фірмовий звук, яку б музику не слухали.

Harman/Kardon

Ще один легендарний виробник аудіотехніки зі США. Компанія розпочинала з виробництва аудіосистем для автомобілів у 50-х роках минулого століття. Її стереосистеми використовували на конвеєрних лініях на заводах BMW, Land-Rover, Mini, Subaru, Harley-Davidson, SAAB, Mercedes-Benz тощо. Як бачимо, це неабиякі виробники автомобілів, які, відповідно, співпрацюють з найкращими фірмами з виробництва акустики.

Портативні колонки Harman/Kardon також не належать до бюджетної категорії. Але якщо ви є справжнім поціновувачем насиченого та деталізованого звучання, це буде ідеальний варіант для купівлі у 2024 році.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх